Vestfrost Solutions WFGB155A+

WFGB 155 A+ Exclusieve volledig glazen wijnkast met ruimte voor 147 flessen. De kast bevat verstelbare houten plateaus plus een geïntegreerde plateau aan de onderkant. Gemaakt voor langdurige opslag of om wijn op serveertemperatuur te brengen. De temperaturen kunnen naar wens worden ingesteld tussen 5 ° C en 22 ° C. Volledige LED-lijnverlichtingen zijn ingebouwd in het deurkozijn van de kast voor maximale belichting. Een prachtige wijnkast met transparante glazen deur die een elegante toevoeging is aan elke omgeving. Door het tijdloze front van zwart glas ziet de WFG-serie er elegant en discreet uit wanneer deze wordt geïntegreerd. Zelfs de sokkel is bedekt met zwart glas waardoor de hele voorkant erg stijlvol is.

*Slot *Glas met UV-filter *Laag trillende compressor *Ingebouwd verwarmingselement *Multi temperatuur of enkele zone instelbaar tussen 5-22°C *Houten legplateaus *Presentatieplateau

Wine Solutions is state-of-the-art koelapparatuur ontworpen voor exclusieve en betrouwbare opslag van wijnen voor professioneel en commercieel gebruik. Ontworpen om de kwaliteit van wijnen te behouden door optimale bewaarcondities te bieden in een hygiënische indeling. Met hun brede toepassingsgebied passen deze wijnklimaatkasten perfect bij professionals. Duurzaam en energiezuinig Vestfrost Wine Solutions zijn functionele en energiezuinige koelkasten, die een geweldig ontwerp en uithoudingsvermogen hebben om constant gebruik aan te kunnen, terwijl ze toch de juiste temperatuur behouden.

Breedte 59.5
Diepte 155
Hoogte 61

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen