Multizone wijnkast WB 155 "B" | Vestfrost

Altijd een constante temperatuur, goede luchtvochtigheid en een mooie plek om te rijpen. Wijn bewaren in een wijnklimaatkast onder perfecte omstandigheden, is dé manier om voor elke gelegenheid een flesje bij de hand te hebben. De Multizone wijnkasten van Vestfrost laten het mogelijk om naar keuze andere temperaturen in te stellen onderaan en bovenaan.

Op deze wijze kan je simultaan meerdere soorten wijnen – rood, wit, rosé of schuim - bewaren en ook op drinktemperatuur houden in één en dezelfde wijnkast. Verlies je liever om alle wijnen op keldertemperatuur te bewaren, of de volledige kast voor witte of rode wijnen, alles is digitaal regelbaar tussen 5 en 22°C.

Exclusieve wijnkast met capacateit van 146 flessen. Houten leggers regelbaar in de hoogte. Geschikt voor lange termijn bewaring maar ook voor het op temperatuur brengen van drinkwijnen. De temperatuur kan naar wens ingesteld worden van 5°C onderaan tot 22°C bovenaan, of volledig op 12°C. Mooie vormgeving met vitrinedeur van gefumeerd glas en alustijlen.
 
Wil je meer informatie? Vraag de brochure aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen