Vario 200 serie kookplaten I Gaggenau

Grootse culinaire ambities worden mogelijk. De reeks aan Vario-opties maakt een echte op maat gemaakte, zeer gepersonaliseerde keuken mogelijk. Zowel gebaseerd op esthetiek als formaat, onderscheidt de Vario 200 serie zich door haar ontwerp van zwart geanodiseerde aluminium bedieningspanelen die in de kookplaten zijn geïntegreerd.

Voor de thuiskok die houdt van koken op gas, regelt de mechanisch gecontroleerde gasbediening nauwkeurig de negen hitteniveaus van de wokbrander, zorgend voor consistente resultaten.

Aspiratie, recirculatie en luchtafvoer. Sinds de lancering van onze werkbladafzuiging in 1976 zijn de prestaties voortdurend verbeterd. Ons huidige model van 15 cm breed kan lucht afvoeren of recirculeren indien gewenst, automatisch. De grotere afzuigsystemen uit de 200 serie omvatten eiland- en wandschouwkappen, plafondventilatie en verborgen afzuigsystemen zoals de vlakschermkap en de inbouw afzuigunit. De reeks afzuigsystemen uit de 200 serie biedt een complete oplossing voor iedere keuken.

De Vario 200 serie kookplaten hebben in 2020 een iF Design Award ontvangen.

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen