Stoves fornuis Richmond 1100 DFT

Stoves fornuis Richmond 1100 DFT
Stoves fornuis Richmond 1100 DFT
Stoves fornuis Richmond 1100 DFT

Fornuis Stoves Richmond heeft een zeer ruime kookveld en de keuze uit vijf of zeven gasbranders en maar liefst drie of vier verschillende ovens, waaronder de unieke sudderoven en de multifunctionele oven. Alle ovens zijn voorzien van het groene energielabel A. U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om van uw fornuis echt de ultieme blikvanger in de keuken te maken want u kunt kiezen uit verwisselbare deuren in ruim 200 RAL kleuren. Kijk hier voor meer informatie over de fornuizen met verschillende RAL kleuren.

Elektrische hetelucht oven (oven rechtsboven) is een perfecte oven voor gelijkmatige verwarming en een constante temperatuur. In deze oven is het verwarmingselement rondom de ventilator gesitueerd waardoor men een optimale warmteverdeling in de oven krijgt.

Elektrische multifunctionele oven (oven linksonder) heeft bijna opbeperkte mogelijkheden. In deze oven kunt u maar liefst 9 verschillende ovenstanden inschakelen, 2 soorten hetelucht, boven- en onder warmte (samen of apart in te schakelen) en circulatie grillen.

Conventionele en grilloven (oven linksboven) is ideaal voor kleinere gerechten en allerlei kookstijlen. Deze ovenruimte dient tevens als veelzijdige grill welke instelbaar is voor de hele of halve breedte én op verschillende standen in te schakelen is. Perfect voor het krokante laagje op bv de lasagne zonder dat deze verbrandt!

Sudderoven (oven rechtsonder) geeft uitstekende resultaten bij gerechten welke langzaam dienen te koken c.q. garen want langzaam koken spaart vitaminen én smaak. Door de lage temperatuur blijven de belangrijke voedingsstoffen in het eten bewaard. Wat denkt u van bijvoorbeeld stoofpotten, bouillon of soep.


Productspecificaties Stoves fornuis Richmond 1100 DFT
Breedte 110 cm
Hoogte cm
Diepte cm
Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Stoves fornuis Richmond 1100 DFT .

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.