Volautomatische espressomachine EQ900 | Siemens

Voor wie gemakkelijk wilt genieten van een perfecte koffie, is de Siemens EQ900 uitgerust met comfortMode waarin een keuze kan worden gemaakt uit vooraf ingestelde koffieprofielen. Dankzij aromaBoost wordt de koffiesterkte automatisch aangepast en bereidt de EQ900 perfecte koffie - allemaal aangestuurd door de geavanceerde technologie in de machine. Of het nu de baristaMode of de comfortMode is: Siemens' grootste full-touchdisplay stelt gebruikers in staat om alle belangrijke instellingen gemakkelijk aan te passen en op smaak te verfijnen.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe EQ900 draaide het voor Siemens om maar één ding: de fijnste aroma’s en de beste smaak uit elke koffieboon halen voor het creëren en verfijnen van de perfecte koffie. De baristaMode is het hart van de volautomatische espressomachine en daarmee kunnen gebruikers alle bereidingsinstellingen aanpassen aan hun persoonlijke smaak – net als een barista. Ze kunnen experimenteren met de maalgraad, koffiesterkte, watertemperatuur, de koffie-melkverhouding en de zetsnelheid.

Dit proces wordt ondersteund door het innovatieve beanIdent System: eerst kiest de gebruiker het type koffiebonen. Vervolgens identificeert de EQ900 automatisch de ideale instellingen voor de specifieke koffieboon. Het resultaat is een perfecte koffie met de fijnste aroma’s waarbij de gebruiker naar wens de smaak kan verfijnen. Natuurlijk kan elke creatie als favoriet worden opgeslagen in een persoonlijk profiel, zodat deze later met één tik op het touchscreen kan worden geselecteerd.

Creëer gemakkelijk en intuïtief de perfecte koffie

De EQ900 heeft nog meer handige functies: twee bonenreservoirs met elk een eGrinder bieden gebruikers volledige flexibiliteit om altijd te genieten van de smaak van hun favoriete koffiebonen. De bediening van de EQ900 is zowel handig als toegankelijk, want gebruikers kunnen de volautomatische espressomachine overal bedienen via het full-touchdisplay, de Home Connect app of spraakbesturing. Optisch trekt de EQ900 de aandacht met het iSelect Display: het grootste kleurendisplay (6,8 inch) dat momenteel verkrijgbaar is in het assortiment volautomatische espressomachines van Siemens. En met zijn uitgesproken, functionele en duurzame contouren op het gebied van design, past de EQ900 perfect in elke keuken.

Siemens Huishoudapparaten

BSH Group is licentiehouder van het merk Siemens van Siemens AG.


PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen