pinterest
Siemens iQ700 oven en magnetron I Siemens

Siemens iQ700 oven en magnetron I Siemens

De Siemens iQ700 oven combineert stoominjectie- en magnetronfunctie en kan gerechten bakken en braden in de helft van de tijd. De snelste oven ooit! Innovatieve functies zoals varioSpeed en coolStart zorgen ervoor dat de bereidingstijd van stoofschotels en diepvriesmaaltijden met wel 50 procent wordt verkort. Slimme sensoren, een zelfreinigend systeem en een geperfectioneerd ontwerp met een zwarte of witte glazen voorkant en een vernieuwde gebruikersinterface maken de Siemens iQ700 helemaal af.

De coolStart-functie verkort de bereidingstijd aanzienlijk. Waar het bereiden van een diepvriespizza u voorheen 20 minuten kostte, is de pizza nu klaar in slechts twaalf minuten, rechtsstreeks uit het vriesvak en zonder voorverwarmen van de oven. Dankzij de nieuwe varioSpeed-functie neemt bakken en braden nog maar de helft van de tijd in beslag. Zo kan een lasagne in 20 minuten op tafel worden gezet in plaats van in de ruim 40 minuten die u gewend bent. De oven heeft 15 warmingsmogelijkheden, onder andere dankzij de ingebouwde magnetron en de optionele stoominjectie. Doordat de iQ700 een oven, magnetron en warmhoudlade ineen is, bespaart het apparaat daarnaast ook veel keukenruimte.

Siemens maakt bewust gebruik van een hybride bedieningssysteem, waarin het beste van de mechanische en de digitale wereld wordt gecombineerd. Een centrale draaiknop en een smal toetsenpaneel zorgen voor de gebruikelijke 'look & feel' van de ovenbediening. Deze wordt bij de iQ700 verder aangevuld met een hoge-resolutie TFT-kleurentouchscreen, dat duidelijke en eenvoudige aanwijzingen geeft voor het gebruik van de complexere functies. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld het automatische cookControl Plus gebruiken om volautomatisch te braden of de nieuwe baksensor om volautomatisch te bakken. Ook het reinigen van de oven behoort vanaf nu tot het verleden. Met de activeClean-functie reinigt de oven zichzelf en ook het rooster hoeft niet verwijderd te worden om de telescooprails eruit te halen. Deze wordt ineen keer gereinigd, samen met de bakplaten.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen