Siemens iQ700 inbouwapparatuur I Siemens

De nieuwste iQ700-inbouwapparatuur van Siemens heeft een eenvoudige bediening, korte wachttijden en is te bedienen via smartphone en tablet. Een overtuigend designconcept maakt de iQ700-serie compleet.

Ovens, stoomapparaten en magnetrons hebben exact dezelfde hoogte van 96 cm. De horizontale toepassing van rvs en chroom zorgen ervoor dat alle de apparaten, in alle richtingen en zonder aanvullende installatie-elementen perfect gecombineerd kunnen worden. Drie compacte apparaten met warmtelade naast elkaar, of apparaten van 60 cm en 45 cm boven elkaar. De overgang is altijd glas op glas, waardoor er mooie panorama’s ontstaan die in elke richting oneindig kunnen worden voortgezet.

De gebruikersinterface is aangepast aan de functies van elk apparaat, waardoor de bediening eenvoudig is. Apparaten als afzuigkappen of vaatwassers kunnen met behulp van functietoetsen of de touchdisplays direct worden bediend. Voor de complexere apparaten is een speciaal bedieningsconcept ontwikkeld. Dit combineert het beste uit twee werelden: duidelijk aanwezige draaischijven en toetsen in combinatie met touchscreens voor intuïtieve navigatie.

Ook technologisch luidt iQ700 een nieuw tijdperk in. Met de ovens en vaatwassers van de nieuwe serie introduceert Siemens de eerste huishoudelijke apparatuur met een internetverbinding. Ze kunnen via wifi worden verbonden en via één app mobiel worden bediend. Deze technologie biedt talloze diensten. De internetverbinding zorgt bij de dagelijkse taken voor meer efficiëntie en snellere bereiding. Zo bieden ovens en vaatwassers verschillende tijdsbesparende mogelijkheden voor sneller bakken, braden en afwassen.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen