pinterest
Modulnova moderne keuken MH6

Modulnova moderne keuken MH6

De MH6 van Modulnova heeft enorm veel grote kastruimte, die eigenlijk niet opvalt. De hoge kastdeuren van vloer tot plafond hebben een push open systeem. Met melamine deuren en zijwanden, een 1,2 cm dik laminaat werkblad met erop een bar in laminaat ook 1,2cm dik, is dit eigenlijk een hele subtiele keuken. De afzuigkap is afgewerkt in dezelfde kleur en materiaal.

Modulnova keukens, badkamers en living kenmerken zich door een samenspel van vorm, design, elegantie, creativiteit en functionaliteit.
Om dit te bewerkstelligen focust Modulnova zich op details, eenvoud, afwerking en het gebruik van innovatieve materialen om zodoende keuken- en badkamer meubels met uitstraling en vol van karakter te creëren.

De uitdaging blijft het zodanig ontwerpen van elementen dat de stijl, wensen en bewegingsvrijheid zo goed mogelijk samenkomen.
Het feit dat Modulnova zowel elementen voor de keuken, badkamer als ook living ontwerpt, maakt het merk zeer interessant voor een totaalinrichting waarbij de exacte materialen of accenten terug kunnen komen. Dit zorgt voor een harmonieus en kloppend geheel.

Foto 1: Modulnova moderne keuken MH6
Foto 2: Modulnova moderne keuken MH6 wand
Foto 3: Modulnova moderne keuken MH6 werkblad

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen