Miele Integreerbare koelkast K 9222 i

Miele Integreerbare koelkast  K 9222 i

De volledig integreerbare koelkast K 9222 i van Miele heeft een nishoogte van 88,0 cm en is voorzien van deur-op-deur-systeem (max. gewicht frontpaneel 17 kilo). Netto-inhoud 152 liter.

Bij koel- en diepvrieskasten is het beslist de moeite waard om op het energieverbruik te letten. Tenslotte zijn ze 24 uur per dag in gebruik, jaar in, jaar uit. De energie-efficiëntieklasse A+ zorgt voor energiebesparing en tegelijkertijd optimale prestaties. Bij een apparaat uit energie-efficiëntieklasse A+ is de besparing altijd nog 30% in vergelijking met een apparaat uit energie-efficiëntieklasse A.

De elektronische temperatuurregeling zorgt voor een exacte temperatuurinstelling en ideale bewaaromstandigheden voor levensmiddelen. Door het inschakelen van de functie SuperKoelen wordt snel de laagst mogelijke temperatuur bereikt. Dit is nuttig als u grotere hoeveelheden wilt koelen en zorgt voor een beter behoud van levensmiddelen.

De ComfortClean-deurvakken in de binnendeur zijn vernieuwd, waardoor ze in de afwasautomaat gereinigd kunnen worden. Bovendien zijn de vakken voorzien van verchroomde metalen beugels, zijn ze in hoogte verstelbaar en kunnen ze desgewenst worden verwijderd.
 


Productspecificaties Miele Integreerbare koelkast K 9222 i
Breedte 56-57 cm
Hoogte 87,4-89,0 cm
Diepte 55,0 cm
Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Miele Integreerbare koelkast K 9222 i.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.