Miele DGM 6800 stoomoven en magnetron

Miele DGM 6800 stoomoven en magnetron
Miele DGM 6800 stoomoven en magnetron
Miele DGM 6800 stoomoven en magnetron

De DGM 6800 is een volledig nieuw ontwikkeld apparaat van Miele: een stoomoven met magnetron. Een inbouwapparaat met het comfort van een magnetron gecombineerd met de kwalitatief hoogstaande resultaten van de Miele stoomovens

Het magnetronvermogen kan op zeven standen (max. 1.000 watt) worden ingesteld. Bijzonderheden zijn een Quick-Start-functie (voor bijvoorbeeld het met één druk op de knop opwarmen van chocolademelk) en een automatisch programma voor popcorn. De bereidingsruimte is  uitgegroeid tot een inhoud van 40 liter, wordt verlicht door duurzame led’s en is voorzien van extra grote (stoom)pannen en een glazen plateau.

Qua gebruiksmogelijkheden biedt de DGM 6800 alles wat ook het topmodel van de drukloze stoomovens te bieden heeft. Dat betekent ruim 150 automatische programma's die via het M Touch-display met zoekfunctie snel oproepbaar zijn. De gebruiker kan maximaal 20 eigen programma's samenstellen en opslaan. Het maken van eigen programma's heeft bij de DGM 6800 een extra, praktisch voordeel, want bij het combineren van beide bereidingswijzen wordt de snelheid van de magnetron samengevoegd met de kwalitatief hoogstaande resultaten van de stoomoven. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in één proces een gerecht behoedzaam te ontdooien en gelijkmatig te verwarmen. Wie een ingevroren ovenschotel wil opwarmen, slaat vier stappen op als eigen programma, die afwisselend bestaan uit het gebruik van de magnetron en de stoomoven. Ook bij het simpelweg opwarmen van voedsel kan de afwisseling van stoom en microgolven zijn nut bewijzen, omdat gerechten dan minder snel uitdrogen. De gebruiksaanwijzing van de DGM 6800 omvat een aantal voorbeelden voor het effectief combineren van de stoomoven- en magnetronfunctie.

De nieuwe stoomoven met magnetron van Miele is een inbouwapparaat voor een 45 cm hoge meubelnis. Hij is verkrijgbaar in de designserie PureLine in de kleuren roestvrij staal CleanSteel, obsidiaanzwart, briljantwit en havannabruin. Bij het apparaat worden vier roestvrijstalen (stoom)pannen meegeleverd, een rooster, een glazen opvangplaat, twee ontkalkingstabletten en een kookboek. Het apparaat komt in april 2015 op de markt.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Miele DGM 6800 stoomoven en magnetron.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.