Miele DA 2620 afzuigunit

Miele DA 2620 afzuigunit
Miele DA 2620 afzuigunit

De nieuwe afzuigunits DA 2620 van Miele zijn ingetogen en elegant en ze verbruiken weinig energie.  Alleen het aanzuiggedeelte en de bedieningselementen zijn zichtbaar, verder worden ze inprincipe ingebouwd in een bovenkast of een op maat gemaakte schouw. De nieuwe Miele-afzuigunits kenmerken zich door de uiterst slanke constructie. Met een diepte van slechts 30 centimeter zijn ze ideaal voor integratie in platte bovenkasten, die de moderne keuken optisch gezien speelser maken.

Afzuigunits zijn verkrijgbaar in twee afmetingen: 90 en 120 centimeter breed. Het aanzuiggedeelte is bij deze apparaten bekleed met een paneel; de wasem wordt tijdens het koken door de rondom aangebrachte luchtopeningen aan de randen van het paneel sneller opgenomen en naar het daarachter gelegen roestvrijstalen/metalen vetfilter gevoerd (bij circulatiegebruik is daarnaast een actief koolstoffilter nodig). De zichtbare kapromp en het paneel zijn gemaakt van roestvrij staal. Het paneel kan in de afwasautomaat worden schoongemaakt.

Beide apparaten zijn volgens het nieuwe energielabel voor afzuigkappen, dat vanaf januari 2015 in de EU geldt, ingedeeld in klasse A. Om dit te bereiken gebruikt Miele bij haar afzuigunits duurzame led-verlichting en efficiënte gelijkstroommotoren. Deze motoren dragen ertoe bij dat het geluidsniveau zelfs op de hoogste stand (3), die in de praktijk echter zelden nodig is, uiterst laag blijft.

Een gemeenschappelijk kenmerk van de twee modellen is de functie Con@ctivity 2.0. Deze past het zuigvermogen automatisch aan het kookproces aan dat op de kookplaat plaatsvindt. Daartoe geeft de Miele-kookplaat – er is keuze uit talloze modellen – het vermogen van de kookzones draadloos door aan de kap. Het installeren van Con@ctivity 2.0 is eenvoudig. Bij de afzuigunit wordt een USB-stick geleverd die in de kookplaat wordt gestoken.

De Miele-afzuigunits kunnen werken volgens het luchtafvoer- of luchtcirculatieprincipe of met een externe ventilator (voor het 120 centimeter brede model is alleen luchtafvoer of een externe ventilator mogelijk). Als los verkrijgbaar accessoire is voor deze apparaten ook een afstandsbediening verkrijgbaar.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Miele DA 2620 afzuigunit.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.