KitchenAid waterkoker Artisan DA 1.5 L

KitchenAid waterkoker Artisan DA 1.5 L
KitchenAid waterkoker Artisan DA 1.5 L
KitchenAid waterkoker Artisan DA 1.5 L

De KitchenAid waterkoker is een perfecte combinatie van design, kwaliteit en duurzaamheid van een heel hoog niveau met een inhoud van 1,5L. Beschikbaar in verschillende kleuren en gekenmerkt door een zacht en buigend design, deze waterkoker met dubbele wand van 1,5L heeft ook heel wat hoogwaardige technische details.

Hou je van thee? Regel de temperatuur naargelang het gekozen type van infusie: lekker warm voor de delicate groene thee, kokend voor de ruwe Assam; en voor de meest veeleisende koks, een altijd perfecte bouillon!

Regelbare controle van de temperatuur. De temperatuur kan geregeld worden van 50°C tot 100°C, een detail dat aan de liefhebbers van thee en koffie toestaat altijd de juiste temperatuur voor de infusies te hebben (Witte Thee 70°C, Groene Thee 80°C, Koffie 95°C).

Temperatuurindicator. De temperatuur kan gemakkelijk gemeten worden dankzij de indicator geplaatst op de voorkant van de waterkoker, terwijl op de achterkant een kijkvenstertje het waterpeil toont.

Sterke metalen basis. De sterke metalen basis geeft aan de waterkoker een geruststellend gevoel van stabiliteit, terwijl de zachte greep toestaat het toestel op een comfortabele en handige manier te gebruiken.

Toets opening deksel. Zelfs het vullen van de waterkoker kan aangenaam zijn, dankzij de speciale toets die het deksel op een eenvoudige en zachte manier opent.

300W vermogen. Met een vermogen van 300W, zal het water beginnen koken in een record tijd!

Kalkfilter. Een vervangbare kalkfilter, geplaatst achter de tuit, zuivert het water en garandeert hierbij resultaten van een heel hoge kwaliteit.

Brochure aanvragen:

De brochure met informatie over dit product en andere producten van KitchenAid kunt u hier online downloaden (onderaan de pagina in deze link)


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief