KitchenAid Downdraft afzuigkap 90 cm

KitchenAid Downdraft afzuigkap 90 cm

De Downdraft afzuigkap wordt niet boven de kookplaat geplaatst, maar erachter. Deze afzuigkap is geschikt voor elke kookplaat en schuift enkel in positie wanneer je hem werkelijk nodig hebt. Wanneer hij niet in gebruik is, houdt hij zich verscholen in het werkblad. De downdraft wordt geactiveerd door een tiptoets-bedieningspaneel met stijlvolle blauwe LED's en beschikt over een afzuigcapaciteit tot 900 /u en voorzien van een ventilator met drie snelheden plus een optie voor intensieve afzuiging. Elke keuken blijft vrijgehouden van overtollige dampen en geuren die vrijkomen tijdens het koken.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van duurzame, afwasbare metalen filters, die eenvoudig kunnen worden verwijderd om schoon te maken met de hand of in de afwasautomaat. De downdraft is voorzien van veiligheidssensoren die hem doen stoppen wanneer er pannen of vinger(tje)s gedetecteerd worden tijdens het wegschuiven van het werkblad. Het innovatieve design creëert een nieuw gevoel van ruimt in de keuken en is ideaal voor een kookeiland.

Brochure aanvragen:

De brochure met informatie over dit product en andere producten van KitchenAid kunt u hier online downloaden (onderaan de pagina in deze link)


Productspecificaties KitchenAid Downdraft afzuigkap 90 cm
Breedte 90 cm
Hoogte cm
Diepte cm
Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief