KitchenAid Artisan Mixer 4,8 liter

KitchenAid Artisan Mixer 4,8 liter
KitchenAid Artisan Mixer 4,8 liter
KitchenAid Artisan Mixer 4,8 liter

De 4,8 L Artisan mixer van KitchenAid is dé klassieke keukenmixer die voor alle gerechten kan worden gebruikt.

De volledig metalen constructie, directe aandrijving en het originele planetaire kneedsysteem maakt de kitchenaid een van de meeste betrouwbare kneedmachines met een eenvoudige bediening. Robuust, stabiel, duurzaam en een gegoten metalen en roestvrijstalen constructie. Door het planetaire kneedsysteem worden alle randen van de mengkom bereikt, waardoor er snel en grondig gemengd wordt. Over het schoonmaken van de kitchenaid is ook nagedacht, want door het afgeronde design is dit eenvoudig.

 


De KitchenAid Artisan wordt geleverd met een mengkom van 4,83 liter. Met de motor van 300 watt heeft de kitchenaid een maximale deegcapaciteit van 1,2  kg standaard bloem of 1 kg volkoren bloem. Standaard accessoires van de KitchenAid Artisan zijn: één platte menghaak (de bischopshaak), één deeghaak, één draadgarde en één schenkschild.

De standaard fabrieksgarantie van de kitchenaid artisan is 5 jaar. Hierop uitgezonderd zijn gebruikersfouten (zoals te zware belading) of normale slijtage (bijv. aan de vervangbare koolstofborsteltjes).

Brochure aanvragen:

De brochure met informatie over dit product en andere producten van KitchenAid kunt u hier online downloaden (onderaan de pagina in deze link)


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief