KitchenAid Amerikaanse 3-deurs koelkast

KitchenAid Amerikaanse 3-deurs koelkast
KitchenAid Amerikaanse 3-deurs koelkast
KitchenAid Amerikaanse 3-deurs koelkast

De Amerikaanse 3-deurs koelkast van KitchenAid maakt gebruik van de hoogste kwaliteit roestvrij staal en de nieuwste technologieën voor de perfecte bewaring van al je producten. Gemaakt van Easy To Clean roestvrij staal, zijn de enorme 407 liter koel- en 155 liter vriesruimten (genoeg om 9,5 kg voedsel in slechts 24 uur in te vriezen) voorzien van extra grote (80 cm) legplateaus voor maximale capaciteit en flexibiliteit.

Met de speciale laden met gecontroleerde temperatuur en luchtvochtigheid, kan je ervoor zorgen dat het voedsel onder ideale omstandigheden wordt bewaard. Naast een interne automaat voor ijsblokjes of ijskoud water is de koelkast voorzien van functies als Snelkoelen en Snelvriezen. Het digitale bedieningspaneel met elektronische besturing houd je op de hoogte, terwijl de Vakantiemodus de elektrisicteitsrekening laag houdt. In geval van een stroomstoring wordt voedsel nog gedurende 16 uur lang veilig vers bewaard.

Brochure aanvragen:

De brochure met informatie over dit product en andere producten van KitchenAid kunt u hier online downloaden (onderaan de pagina in deze link)


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief