Poggenpohl P'7350 Design by Porsche Design Studio

Poggenpohl P'7350 Design by Porsche Design Studio
Poggenpohl P'7350 Design by Porsche Design Studio
Poggenpohl P'7350 Design by Porsche Design Studio

De moderne designkeuken P'7350 by Porsche Design Studio in samenwerking met Poggenpohl heeft een front dat onder verstek samenloopt met de kast, waardoor een zeer fijne, verticale lijn wordt gevormd. De versteksnede van de kast wordt bovendien bekleed met een aluminium profiel in rvs-decor. Daarnaast zijn de 'blades' een onmiskenbaar stijlmiddel van de keuken. Dit zijn massieve, verticale designlijsten van geborsteld aluminium in rvs-decor die de fijn gevormde frontoppervlakken onderbreken. Ze leggen een sterk accent op de verticale lijn en kunnen in alle functiegedeeltes van de keuken worden geplaatst. Als men met het contrast tussen de massieve blades en de fijne frontlijnen speelt, benut men de mogelijkheden van P`7350 ten volle.

P´7350 is er in drie neutrale, effen tinten in een mat en glanzend lakoppervlak en een elegant notenfineer in de kleur grijs. Wanneer de kleuren onder elkaar worden gecombineerd of aangevuld met fronten in grijs notenhout dan ontstaat er een geheel nieuwe sfeer. De designkeuken heeft een goot aantal prijzen in de wacht gesleept.

Poggenpohl P'7350 designkeuken heeft veel design- en innovatieprijzen gewonnen

Deze exclusieve designkeuken is in het bezit van een groot aantal innovatie- en designprijzen. De German Design Award 2016, de Focus open 2015, Materialica Design + Technology Award en de grootste innovatieprijs van de wereld "Plus X Award" met als extra kwaliteitsonderscheiding "Beste product van het jaar 2014", de gerenommeerde designprijzen Red Dot Award 2015, Interior Innovation Award 2015 en Good Design Award 2014 evenals de economische prijs German Stevie Award 2015


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Poggenpohl P'7350 Design by Porsche Design Studio.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.