iQ700-ovenserie | Siemens

De Siemens iQ700-oven is niet alleen slim, hij ziet er ook heel mooi uit. Het donker glazen oppervlak zorgt ervoor dat het apparaat subtiel integreert in een moderne keuken. Elegantie gecombineerd met prestatie. Duidelijke afbeeldingen op het TFT-touchdisplay leiden je door de beschikbare gerechten en kookmethodes, en zorgen voor eenvoudige toegang tot alle functionaliteiten van de oven.

De studioLine-oven heeft onder andere een Individuele bruinings-functie: voor gerechten zoals brood, pizza's of gratin past deze sensor de bruiningsgraad aan de persoonlijke smaak van de gebruiker aan. Je hoeft niet eens meer naast de oven te staan tot het gerecht perfect is - wacht gewoon tot de Home Connect-app een pushbericht naar jouw smartphone of tablet stuurt om je te vertellen wanneer jouw gerecht klaar is.

In combinatie met de volautomatische inbouwkoffiemachine en conventionele magnetron maak je een schitterend panorama met verschillende inbouwkooktoestellen naast elkaar. Om de ruimte onder de oven te benutten, is er keuze tussen een multifunctionele warmhoudlade en een vacumeerlade die voor het eerst ook kunnen worden bediend op afstand. 

Benieuwd naar de nieuwe iQ700-oven? Breng een bezoek aan de Siemens showroom in Inspiratiehuis 20I20 in Hoofddorp.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen