iQ700 kookplaten met blauwe dual lightSlider I Siemens

Upgrade jouw kookkunsten en sluit aan op de toekomst van koken: de nieuwe Siemens studioLine iQ700-inductiekookplaten. 

De nieuwe technologie van de intelligentie flexZones in combinatie met de blauwe dual lightSlider geeft je zowel het flexibele gebruiksgemak dat je nodig hebt als het elegante design dat je verdient. 

Intelligente flexZones
Welke kookzone selecteer je voor je pan? De intelligente flexZones van de nieuwe Siemens studioLine-inductiekookplaten detecteren automatisch de vorm en grootte van jouw pannen en ander kookgerei dankzij sensoren onder het glaskeramiek. Vervolgens wordt direct het aantal benodigde kookzones hierop aangepast. Verplaats je je pan? De instellingen verplaatsen direct mee. Zet simpelweg je pan op de iQ700-kookplaat, schakel deze in en geniet van flexibel koken. 

Unieke blauwe dual lightSlider
Ben je op zoek naar een kookplaat met een elegante en intuïtieve bediening? Ontdek de nieuwe blauwe gebruikersinterface van de Siemens studioLine-inductiekookplaten. Hiermee bedien je alle kookzones en instellingen intuïtief door aanraken en schuiven. Met de slimme dual lightSlider selecteer je eenvoudig kookzones op elke plek op de kookplaat. En het bijzondere is: als de iQ700-kookplaat is ingeschakeld, is het blauwe bedieningspaneel een visueel hoogtepunt. Uitgeschakeld is deze volledig onzichtbaar. 

Onze nieuwe studioLine iQ700-kookplaten met intelligente flexZones en blauwe dual lightSlider zijn vanaf 1 oktober 2022 verkrijgbaar en kun je uitproberen in de Siemens showroom in Inspiratiehuis 20I20 in Hoofddorp.


Siemens Huishoudapparaten

BSH Group is licentiehouder van het merk Siemens van Siemens AG. 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen