De iQ700 inbouw koelkast en vriezer met openAssist I Siemens

Helpt je een handje wanneer je het nodig hebt
Herkenbaar? Je krijgt gasten voor het diner en je hebt je handen vol aan het bereiden van een heerlijk menu. En dan, wanneer het dessert klaar is, heb je beide handen nodig om dit in de koelkast te zetten. Een derde hand om de koelkastdeur te openen zou in dit geval erg handig zijn. Gelukkig helpt de iQ700-koelkast met openAssist je graag. 

De gentleman onder de koelkasten
De nieuwe iQ700-inbouwkoelkast is een echte gentleman in de keuken. Dankzij de innovatieve openAssist opent de iQ700 de deur voor jou. Hoe? Een zachte aanraking volstaat. En in een oogwenk laat de iQ700 zijn goede manieren zien. De koelkastdeur wordt automatisch gesloten wanneer deze op een kier staat. 

Een verse oplossing voor verse ingrediënten
En terwijl je bij de koelkast staat, reik je in de fruitlade en haal je er heerlijk sappige aardbeien uit. Het is geen toeval dat deze aardbeien smaken alsof ze net vers van de markt komen. Met zijn innovatieve hyperFresh Premium 0-graden technologie biedt de iQ700 de beste omstandigheden voor het bewaren van je fruit, groenten, vlees en verse vis. Dankzij een slim systeem past de iQ700 in iedere lade de temperatuur en vochtigheid aan. 

De nieuwe iQ700 koelkast en vriezer met openAssist is vanaf 1 oktober 2022 verkrijgbaar en kun je ervaren in de Siemens showroom in Inspiratiehuis 20I20 in Hoofddorp. 


Siemens Huishoudapparaten

BSH Group is licentiehouder van het merk Siemens van Siemens AG. 


PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen