Bauknecht - GKIE 3883 A++

Bauknecht - GKIE 3883 A++

Bent u op zoek naar een grote vriezer waar al uw boodschapjes in kunnen? Nou dan heeft u die nu gevonden! De GKIE 3883 A++ is een Bauknecht integreerbare vriezer met een bruto inhoud van 241 liter en een netto inhoud van 203 liter. Het vriesgedeelte geschikt LED verlichting zodat u makkelijk kan zien waar u wat heeft neergelegd. Een absolute held binnen het vriezen is de NoFrost technologie. Met de innovatieve NoFrost-technologie blijven vitaminen en voedingstoffen in uw voedsel zo goed mogelijk behouden. NoFrost controleert en reguleert de luchtvochtigheid en temperatuur in de koelkast en biedt de ideale omstandigheden voor uw voedsel.
De vriezer beschik ook over ProFreeze. De ProFreeze-technologie creëert de ideale bewaarcondities in de hele vriezer door vriesbrand met 50% te verminderen en zo de kwaliteit van bevroren voedsel te behouden. De ProFreeze-technologie voorkomt het ontstaan van vriesbrand door de temperatuur in de vriezer te meten en aan te passen, zodat deze minder fluctueert. Doordat ijsvorming op het voedseloppervlak en in de verpakking voorkomen wordt, blijft de kwaliteit, kleur en smaak van voedsel behouden.
Nog een absolute favorite is de ShockFreeze. Het vriest voedsel perfect in: hoe sneller het voedsel wordt ingevroren, des te beter de
structuur en voedingseigenschappen bewaard blijven. ShockFreeze is de snelste invriestechnologie op de markt die geïnspireerd is op professionele chefs. Het speciale snelvriesvak kan indien nodig worden geactiveerd om razendsnel tot wel 2kg voedsel binnen 4 uur in te vriezen.

De vriezer heeft 6 diepvrieslades, die werken op rails, en 2 kleppen waar u uw eten goed in kan ordenen en bewaren. Verder heeft het een delicatessenbox waar u voedsel zoals vis en vlees kan bewaren.


Productspecificaties Bauknecht - GKIE 3883 A++
Breedte 55,7 cm
Hoogte 177,1 cm
Diepte 54,5 cm
Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Bauknecht - GKIE 3883 A++.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.