Siemens espresso apparaat EQ8

Dit inbouw espressovolautomaat van Siemens voegt echte smaak toe aan je keuken. Met het stijlvolle ontwerp en geraffineerde technologie en talloze bedieningsfunctie wil iedereen bij jou op de koffie komen! Geniet ervan.

De EQ.8 espressovolautomaat heeft een instelbare functionaliteit aromaIntense, die een ‘intense stand’ heeft om de extractietijd te verlengen voor een nog intensere smaak. Een pure verwennerij is aromaDouble Shot, perfect voor wie zijn koffie liefst extra sterk drinkt: de twee maal- en brouwprocessen verminderen de bittere smaak en zorgen zo voor een vol en rond aroma. Met instelbare hoeveelheden voor melk, melkschuim en heet water voldoet de EQ.8-serie nu aan iedere smaak: de drie standaard instellingen ‘klein’, ‘normaal’ en ‘groot’ kunnen ieder nog eens in vijf verschillende gradaties worden aangepast zodat u altijd precies krijgt wat u wilt. De rest van het proces verloopt met slechts één druk op de knop: de oneTouch-functie serveert uitzonderlijk dik melkschuim voor een cappuccino of latte macchiato, zonder dat u nog iets hoeft te doen. En, zoals u mag verwachten van een machine van dit kaliber, zorgt de CreamCleaner ervoor dat het melksysteem aansluitend perfect wordt gereinigd.

In contrast met de talrijke hightech functies heeft  de EQ.8 espressoautomaat een minimalistische vormgeving. De strakke belijningen van de machine lopen van de kopjeswarmer tot aan het verlichte, verstelbare plateau. De prachtige behuizing van geborsteld roestvrij staal is perfect afgewerkt – en deze kwaliteit ziet u terug in ieder element van de machine, inclusief het geïsoleerde melkreservoir. De TFT-kleurendisplay en het blauwe lichtontwerp dat zo kenmerkend is voor Siemens-producten geven de nieuwe EQ.8 series 900 espressovolautomaten een fascinerende uitstraling. Alle programma’s en instellingen kunnen intuïtief worden gekozen, wat zorgt voor een uitzonderlijk gebruiksgemak. Ook akoestiek speelt een belangrijke rol in het futuristische design van de EQ.8. Het superSilent sounddesign beperkt de machinegeluiden tot een minimum en maakt de EQ.8 zo een van de meest geruisloze espressovolautomaten van Siemens.

INFORMATIE AANVRAGEN

Siemens -
Siemens

Siemens

Taurusavenue 36-1
2132 LS HOOFDDORP
T: 088-4244020

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen