Miele inbouwapparatuur PureLine 6000 serie

Miele inbouwapparatuur PureLine 6000 serie
Miele inbouwapparatuur PureLine 6000 serie

De geheel nieuwe generatie inbouwapparatuur (6000-serie) van Miele – van ovens tot stoomovens en van koffieautomaten, magnetrons tot afzuigkappen.

Opvallend bij de nieuwe generatie inbouwapparaten van Miele is het innovatieve design, de zeer eenvoudige bediening en een reeks van bijzondere technische eigenschappen, waardoor de keukenapparatuur van Miele nu nog gemakkelijker, sneller en efficiënter is. PureLine past bij een puristische tot moderne woonstijl, gericht op een bescheiden integratie van de inbouwapparatuur in de keuken. In dit concept staat de keuken als geheel centraal en zijn de afzonderlijke elementen hieraan ondergeschikt. Veel glas in het front van de apparatuur en in het bedieningspaneel is een belangrijke eigenschap van PureLine. Verrassend zijn de robuuste handgrepen aan de apparaten, die als het ware vóór het glazen front zweven.

PureLine biedt een compleet programma aan keukenapparatuur, gebaseerd op fundamentele elementen in de vormgeving. Daartoe behoren het sensor-bedieningselement (MasterControl), waarin centrale bedieningstoetsen zoals Aan/uit en Reset zijn geïntegreerd, evenals de display midden op het glazen front. Samen vormen deze eigenschappen in de vormgeving van de apparatuur een tot nu toe unieke designhomogeniteit. Combinaties van de diverse apparatuur zowel in horizontale als ook in verticale richting gaan vloeiend in elkaar over. Zelfs modellen met draaiknoppen en modellen met touch-bediening kunnen zonder problemen met elkaar worden gecombineerd.

Naast de bekende Miele-kleuren en oppervlaktematerialen zoals roestvrij staal met CleanSteel en diepzwart worden nu ook de kleuren obsidiaanzwart en havannabruin aangeboden. Obsidiaanzwart is een glanzende diepzwarte kleur. Havannabruin is een moderne kleur, waarmee zowel in nieuwe keukens als ook bij vervanging van keukenapparatuur in een bestaande keuken fraaie kleurcombinaties mogelijk zijn.

Er zijn diverse bedieningsconcepten die naar eigen voorkeur gekozen kunnen worden. Een nieuw bedieningsconcept is de M Touch-bediening. M Touch verwijst naar de TFT-Touch-display met zeer hoge resolutie (thin-film-transistor-display), zoals wij dit al kennen van smartphones en tablets. De gebruiker doorloopt het menu door met de punt van zijn vinger hierover te vegen of te scrollen. De diverse functies en keuzemogelijkheden worden duidelijk in het wit op een zwarte achtergrond aangeduid.

De PureLine serie bestaat uit:

Stoomovens
Magnetrons
Ovens
Koffievolautomaten
Afzuigkappen
Koelkasten

De nieuwe generatie inbouwapparatuur van Miele wordt in Nederland medio juni 2013 op de markt gebracht.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Miele inbouwapparatuur PureLine 6000 serie.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.