Miele K 30.000 inbouwkoelkasten koel-diepvriescombinaties

Miele K 30.000 inbouwkoelkasten koel-diepvriescombinaties
Miele K 30.000 inbouwkoelkasten koel-diepvriescombinaties
Miele K 30.000 inbouwkoelkasten koel-diepvriescombinaties

De nieuwe generatie inbouwkoelkasten en koel-diepvriescombinaties uit de K 30.000-serie van Miele wordt gekenmerkt door een buitengewone mate aan versheid, energiezuinigheid en innovatieve verrassingen.  

De nieuwe inbouwkoelkasten en koel-diepvriescombinaties hebben een zo laag mogelijk energieverbruik, een grote binnenruimte en hoge betrouwbaarheid. De nieuwe serie van Miele voldoet dan ook aan de hoogste eisen. Zo zijn bijvoorbeeld alle nieuwe inbouwkoelkasten en -diepvrieskasten ingedeeld in de energie-efficiëntieklassen A++ en A+++.

PerfectFresh
Veel modellen uit de nieuwe K 30.000-serie zijn voorzien van een PerfectFresh-zone, waarmee groente en fruit (bijvoorbeeld appels, peren en ook worteltjes) tot drie keer langer vers blijven en met behoud van vitamines in de koelkast kunnen worden bewaard. Dit wordt bereikt bij een temperatuur tussen 0 en 3 graden en een luchtvochtigheid van maximaal 90 procent. 

De modellen uit het topsegment zijn bovendien voorzien een PerfectFresh Pro-zone. Bij dit nieuwe systeem zijn de lades vernieuwd, waardoor de luchtvochtigheid nog beter behouden blijft en levensmiddelen nog langer vers blijven. Met behulp van de nieuwe Push-Push-bediening kan de luchtvochtigheid in drie stappen worden ingesteld, aangegeven door één, twee of drie druppels. Bij drie druppels is de lade volledig dicht. Dit is vooral geschikt voor groente en fruit die veel luchtvochtigheid nodig hebben. 

Welke stand bij welke levensmiddelen past is te zien aan de herkenbare symbolen op het onderste plateau in de binnenruimte. Voor extra overzichtelijkheid in de PerfectFresh-lades is het onderste plateau voorzien van led-verlichting. 

FlexiLight
Voor wat betreft het lichtontwerp heeft Miele bij de K 30.000-serie bovendien een heel bijzonder concept ontwikkeld, genaamd FlexiLight. Hierbij is led-verlichting gemonteerd aan de voorzijde van de glasplaten in de inbouwkoelkasten en koel-diepvriescombinaties. Daardoor wordt de binnenruimte stijlvol en uitstekend verlicht. 

Naast de bovengenoemde innovatieve kenmerken beschikken de inbouwkoelkasten en koel-diepvriescombinaties van Miele over vele reeds bestaande comfortabele eigenschappen. Zo zorgt het SoftClose-systeem voor demping bij het sluiten van de deur en is dankzij het NoFrost-systeem ontdooien verleden tijd. Bovendien kunnen de ComfortClean-deurvakken eenvoudig in de afwasautomaat gereinigd worden.


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Miele K 30.000 inbouwkoelkasten koel-diepvriescombinaties.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.