Liebherr inbouw koel-vriescombinatie ICPN 3356 NoFrost

Liebherr inbouw koel-vriescombinatie ICPN 3356 NoFrost
Liebherr inbouw koel-vriescombinatie ICPN 3356 NoFrost
Liebherr inbouw koel-vriescombinatie ICPN 3356 NoFrost

De nieuwe geïntegreerde NoFrost koel/vriescombinatie ICNP 3356 in nishoogte 178 cm en energie-efficiëntieklasse A+++ noteert een energieverbruik van 155 kW per jaar. Dankzij DuoCooling met twee volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesgedeelte nauwkeurig en onafhankelijk worden ingesteld, tijdens langere afwezigheid kan het koeldeel volledig worden uitgeschakeld.

De draagplateaus van veiligheidsglas zijn om de 4 cm verstelbaar en afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De GlassLine deurvakken met gehard glazen bodem en edelstalen afwerking zijn karakteristiek voor deze Premium inbouwcombinatie. Bovendien is de deur voorzien van twee eenvoudig uitneembare VarioBoxen waarin levensmiddelen serveerklaar worden gekoeld.

Bij het openen van de koelkastdeur zorgt de LED-lichtzuil voor een aangename verlichting en een uitstekend overzicht. De LED verlichting voor de op telescooprails gemonteerde groenten- en fruitlade is keurig weggewerkt in de zijwand (foto 2) Bijzonder handig in dagelijks gebruik is de SoftSystem deursluiting. Dit onderin de deur geïntegreerde systeem remt eerst de sluitbeweging af en trekt vervolgens de deur zachtjes dicht, zelfs bij een volle belading (foto 3)


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Liebherr inbouw koel-vriescombinatie ICPN 3356 NoFrost.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.