KitchenAid barbecue de luxe KSOX 9020

KitchenAid barbecue de luxe KSOX 9020
KitchenAid barbecue de luxe KSOX 9020

Deze luxe barbecue / buitenkeuken KSOX 9020 - 851371601000 van KitchenAid heeft krachtige branders en voldoende ruimte om te koken. Op de branders kan alles worden gegrild; van delicate vis en groenten tot geschroeide steak. Op de handige zijbrander kunnen sauzen worden opgewarmt. De luxe barbecue is verplaatsbaar, flexibel, weersbestendig en de metalen hitteschilden zijn gemakkelijk te reinigen (duurzaam en gemakkelijk te wassen in de vaatwasser)

Dankzij het roestvrije stalen bakdeksel met ingebouwde thermometer, de infrarood achterbrander en accessoires kunt u zonder moeite sappige braadstukken maken en al het vleesnat wordt netjes opgevangen in het lekbakje. Al wat u hoeft te doen is van uw eten genieten.

Robuuste constructie uit roestvrij staal van hoge kwaliteit - 3 U-vormige branders uit roestvrij staal van elk 6,6 k W - Totaal ver mogen: 28,6 k W - Zijbrander van 4,4 k W

Brochure aanvragen:

De brochure met informatie over dit product en andere producten van KitchenAid kunt u hier online downloaden (onderaan de pagina in deze link)


Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief