Falcon Elan 90

Falcon Elan 90
Falcon Elan 90
Falcon Elan 90

De Elan 90 heeft verchroomde spiraalvormige handgrepen en gewelfde deuren, een multifunctionele oven en een afzonderlijke elektrische heteluchtoven. Het fornuis heeft een kookplaat met vijf branders en een oventhermometer op de deur van de hoge oven aan de zijkant.

Net als bij alle andere fornuizen van Falcon ziet de Elan er niet alleen aan de buitenkant goed uit. De kwaliteit en onderdelen mogen er ook zijn. Om ervoor te zorgen dat u de komende jaren kunt sudderen, fruiten, koken en bakken is elk fornuis vervaardigd met een Tri-tonne frame, Multi-glaze ovendeur, Spill-guard kookplaten, EasyCook bedieningsknoppen en Endurance afwerking. Alle onderdelen worden voor bezorging gecontroleerd en getest.

Met de Elan heeft u ook de beschikking over de flexibele heteluchtoven die lucht uit de oven zuigt, deze vervolgens verwarmt en dan terug de oven instuurt voor een gelijkmatige verdeling en homogeen bakken op elk niveau.

Met de keuze uit zes kleuren – Cranberry, Gloss Black, Racing Green, Olive Green, Cream en Royal Pearl – met chromen sierlijst, is er altijd een kleur die bij elke indeling en elk keukenontwerp past.


Productspecificaties Falcon Elan 90
Breedte div cm
Hoogte div cm
Diepte div cm
Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Falcon Elan 90.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.