Van Wanrooij Warenhuys: keukendetaillist van het Jaar

Van Wanrooij Warenhuys: keukendetaillist van het Jaar

Van Wanrooij keuken warenhuys is dit jaar verkozen tot Keukendetaillist van het Jaar 2015. Een prestigieuze award en een belangrijke erkenning voor de van Wanrooij interactieve keuken showroom, die een jaar geleden werd geopend in Waardenburg.

Veelzijdig assortiment kwaliteitskeukens

Bij van Wanrooij keuken warenhuys is een veelzijdig assortiment kwaliteitskeukens te vinden. Bovendien heeft de showroon een ruime keuze inbouwapparatuur van bekende A-merken en keukenaccessoires. Er is voor elk wat wils en voor elk budget. Of je nu kiest voor nostalgisch klassiek, gezellig landelijk of strak design. Er wordt veel waarde gehecht aan het ontzorgen van de klant en het bieden van extra beleving in de showroom zodat er weloverwogen keuzes gemaakt kunnen worden. In het interactief inspiratiecentrum zijn onder andere werkende proefopstellingen te vinden en trakteert de kok op gratis advies in de kookstudio. Je kan  inspiratie opdoen in de vier stijlhuizen, er wordt aan alle keuzes voor een keuken gedacht in het laboratorium en het is mogelijk om in de keukenpaskamers zelf op zoek te gaan naar de ideale opstelling.

Vakmanschap, innovatie en klantvriendelijkheid

Algemeen directeur John van Wanrooij toonde zich bij het in ontvangst nemen van de prijs zeer verheugd. “Wij hebben veel geïnvesteerd in ons nieuwe warenhuys, niet alleen in het gebouw en de inrichting, maar ook in vakmanschap, innovatie en klantvriendelijkheid. Het is prachtig dat we daar zo snel waardering voor krijgen van branchekenners én van de consument zelf. In onze showroom gaat moderne technologie hand in hand met persoonlijke aandacht voor de bezoekers. Dat wordt door de mensen echt op prijs gesteld.”

Het was de zevende keer dat de landelijke onderscheiding ‘Keukendetaillist van het Jaar’ werd toegekend door het gerenommeerde vakblad Keuken- & Interieur Magazine (KIM). In voorgaande jaren werd gekozen uit drie genomineerden; nu waren dat er 12, vanuit vier verschillende regio’s waren drie bedrijven genomineerd. Alle genomineerde bedrijven zijn bezocht door een vakjury en beoordeeld op klantvriendelijkheid, faciliteiten, service en de kwaliteit van keukens en installaties.

Voorbeelden keukens van Wanrooij

Keuken van Wanrooij Warenhuys

Siematic keuken via van Wanrooij keuken Warenhuys

Van Wanrooij koppelt de innovatieve aanpak in Waardenburg aan een 35-jarige ervaring in keukens en badkamers (eerder stond de showroom in Tiel). Het warenhuys is gelieerd aan Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling in Geffen. Klik hier voor meer informatie over van Wanrooij keuken Warenhuys

Van Wanrooij showroon keuken Warenhuys

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief