Van kookkunst naar levenskunst

De tijd dat de keuken een van de rest van het huis afgescheiden plek was waar achter gesloten deuren de maaltijd werd bereid, is definitief voorbij. De keuken anno 2010 is het sociale spilpunt van het moderne leven. Een belangrijke plek waar we, naast het bereiden van voedsel, bij elkaar komen. Sfeervol en informeel.

De keuken is de plaats waar de dingen van de dag ter tafel komen. Waar we gezellig even bijpraten met familie of vrienden onder het genot van een glaasje wijn. De keuken is het hart van het huis waar met de juiste ingrediënten men komt tot de meest voortreffelijk gerechten.

La Cornue    

Een kijkje in de keuken wordt ongeëvenaard met La Cornue, het Franse fornuizenmerk dat enorme populariteit geniet onder chef-koks en cuisiniers. La Cornue kent geen grenzen, met nu naast de befaamde fornuizen en flamberge ook de ‘Domaines Culinaires’, complete houten maatkeukens, aangevuld met oogstrelende design (wijn)koelers. Dit alles geïnspireerd op de Franse levenskunst, met oog voor detail en een perfecte balans tussen mooi, functioneel en ergonomisch.

Sinds meer dan honderd jaar wijdt La Cornue zich aan één van de belangrijkste menselijke genoegens: de kookkunst. Dankzij de superbe prestaties van de fornuizen heeft La Cornue een ongekende reputatie in kwaliteit en duurzaamheid opgebouwd. Koken met de Franse slag staat hier voor de trefzekerheid van topkwaliteit.

Gemak dient de mens en goed gereedschap is het halve werk. Dat is kort gezegd de filosofie van ‘Domaines Culinaires’. Kiezen voor deze formule van La Cornue, betekent dat u zelf een exclusieve keuken kunt samenstellen die precies aan uw wensen voldoet en bij uw lifestyle past. Denkt u bijvoorbeeld aan een oven waarin u met gemak meerdere gerechten tegelijk bereidt, gaspitten, keramische kookplaten, inductieplaten, Japanse Teppan Yakiplaten, ingebouwde grill of friteuse.

De beroemde koepelovens van de La Cornue garanderen een subliem resultaat. Dat komt door de geleidelijke verwarming van de gerechten en de hermetische afsluiting van de ovendeuren, die optimale sappigheid en smaak van het voedsel waarborgen. Nog bijna een noviteit en nú al een succes is La Flamberge, de ‘grill rôtissoire’ om vlees, gevogelte en vis te grillen op een kwaliteitsniveau waarmee u zich kunt meten met menig hoogstaand restaurant.

La Cornue    

La Cornue gebruikt louter edele materialen van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid: gietijzer, staal, massief messing, nikkel, email. En de balans tussen 100 jaar vakmanschap en toepassing van de modernste technologieën staat garant voor de beste fornuizen ter wereld. Die uitgekiende combinatie maakt La Cornue hét merk voor fijnproevers, zowel op culinair gebied als in design.

Over smaak hoeft u niet te twisten. Naast het uitgebreide scala aan kookmogelijkheden is ook het uiterlijk van de fornuizen van La Cornue met een ruim aanbod aan afwerkingen en kleuren volledig aan te passen aan uw wensen.

Multitasking was nog nooit zo gemakkelijk als met ‘Domaines Culinaires’ van La Cornue. Met alles onder handbereik op uw eigen kookeiland gaat koken in een handomdraai en wordt de maaltijdbereiding een ontspannen onderdeel van het dynamische en sociale leven.

Perfectie heeft een naam: La Cornue.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief