TOPCHEF 2011 KOOKT MET SMEG

TOPCHEF 2011 KOOKT MET SMEG

Na een succesvolle reeks van Topchef 2010 zal vanaf maandag 28 februari een nieuw seizoen te zien zijn op RTL 5. Meesterkok Robert Kranenborg en chefkok Julius Jaspers gaan dit jaar op zoek naar jonge professionals die alles zullen doen om een carriere als chefkok te verwezenlijken. Zij zullen wederom bijgestaan worden door diverse Nederlandse topchefs die stuk voor stuk één of meer Michelin-sterren op hun naam hebben staan.

Smeg speelt ook dit jaar weer een belangrijke rol in het programma. Net zoals in de vorige serie zullen zowel de chef-koks als de kandidaten hun culinaire hoogstandjes bereiden op kookeilanden die bestaan uit Smeg apparatuur. Zo kunnen deelnemers aan de slag met de herkenbare roestvrijstalen SMEG stoomovens en gaskookplaten. De producten waarmee gewerkt gaat worden, zullen daarnaast worden bewaard in de herkenbare matzwarte ’Black Velvet’ koelkasten. Dankzij de samenwerking heeft het programma de beschikking over de beste apparatuur met een chique en culinaire uistraling, waardoor zowel de chef-koks als de kandidaten zich van hun beste kant kunnen laten zien.

SMEG    

De lat zal voor de kandidaten in deze serie een stuk hoger liggen, aangezien zij al over de nodige kennis en kunde in keuken beschikken. Twaalf weken lang zullen uiteindelijk 64 van de 128 geselecteerde kandidaten een spannende culinaire strijd met elkaar aan gaan, waarna één van hen zich uiteindelijk de winnaar van ‘Topchef 2011’ mag noemen. Tijdens Topchef 2011 zullen Robert Kranenborg en Julius Jaspers, samen met de gast topchefs, kookworkshops geven op een speciaal kookeiland dat is ingevuld met apparaten van Smeg, zoals gaskookplaten, stoomovens, koelkasten, mengkranen en wijnklimaatkasten.

Topchef 2011, iedere werkdag vanaf 28 februari tussen 19.00 uur en 20.00 uur op RTL5.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP