Stoves vernieuwt ontwerp Sterling fornuizen

Stoves vernieuwt ontwerp Sterling fornuizen

Het ontwerp van de moderne collectie Sterling fornuizen van Stoves is vernieuwd. De fornuizen hebben niet alleen een nieuwe look gekregen, belangrijker is dat ook de functionaliteiten zijn aangepast. Daar waar in de vorige collectie ruimte was voor drie ovens bij de fornuizen van 100 en 110 cm breed, maakt het nieuwe design plaats voor vier functionele ovens. Het fornuis van 90 cm breed heeft maar liefst 3 ovens, wat nauwelijks voorkomt bij fornuizen met deze breedtemaat.

Stoves    

Kleinere ovens energiezuiniger
Meerdere ovens zorgen niet alleen voor een flexibel gebruik. Door de compactheid en aangepaste grootte wordt bij het bereiden van een maaltijd aanzienlijk minder energie verbruikt. Dit levert vooral bij de kleinere gerechten winst op. Alle ovens zijn voorzien van het energieklasse A label. Veelal wordt vergeten dat juist de grootte van een oven zijn weerslag heeft op het energieverbruik. Een kleine pizza verwarmen in een grote oven is hierbij een voorbeeld van energieverspilling. Toch gebeurt dit nog veel aangezien ruim 80% van de Nederlanders de beschikking heeft over één oven in zijn fornuis, die voor zowel grote als kleine ovengerechten wordt gebruikt.

Fornuizen met groot kijkvenster
De Sterling collectie heeft een andere look gekregen. Ook het glas is aangepast. Als de oven uit is dan lijkt het alsof de voorkant één geheel is. Het fornuis is standaard beschikbaar in het matzwart en rvs. Voor de breedtemaat 110 cm is het kleurenpalet breder en is het fornuis ook verkrijgbaar in een witte coconut kleur en een rode jalapeno kleur. Het Sterling fornuis van 90 cm breed beschikt over een elektrische variabele grill, een heteluchtoven en een multifunctionele oven met grill en 5 gaskookzones. De Sterling fornuizen van 100 cm en 110 cm beschikken daarnaast nog over een extra sudderoven. Gerechten als ‘draadjesvlees’ zijn met een constante temperatuur van 95 graden hierin eenvoudig te bereiden. Ook is deze oven ideaal als warmhoudoven of bordenverwarmer. Koken kan bij deze breedtematen op 7 gaskookzones.

Stoves    

Lange mensen
In Nederland vallen twee dingen op bij aanschaf van een fornuis. De meest gangbare maat van een fornuis is 90 cm breed en door de gemiddelde grote lengte van mensen wordt veel gevraagd naar een fornuis dat verstelbaar is in hoogte. Om hier aan tegemoet te komen heeft Stoves voor alle Sterling fornuizen een bijpassende uitschuifbare plint ontwikkeld tot een fornuishoogte van 96 cm. Hierdoor ontstaat er geen opening onder het fornuis, wat de hygiëne ten goede komt.

Brochure over Stoves vernieuwt ontwerp Sterling fornuizen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP