Siemens introduceert aantrekkelijke vrijstaande glassDoor-koelkasten

Koele schoonheid
Het glassDoor-ontwerp van Siemens is adembenemend mooi. Met de iF Award, Reddot Design Award en IFA Preview Award 2010 heeft het ontwerp vele prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Siemens heeft daarom nu besloten dit bekroonde glassDoor-ontwerp toe te passen bij nog meer apparaten met een keur aan nieuwe technische mogelijkheden. Deze innovaties variëren van de nieuwe hydroFreshbox tot aan LED-verlichting. De nieuwe generatie modellen onderscheidt zich tevens op het gebied van duurzaamheid en behoud van natuurlijke hulpbronnen. De nieuwe glassDoor-modellen hebben een maximale efficiency dankzij intelligente isolatie, een geoptimaliseerd koelcircuit en uiterst gevoelige elektronica. De apparaten hebben dan ook het Siemens ecoPlus-label en voldoen zonder uitzondering aan energieklasse A+ of zelfs A++.

Altijd de juiste vochtigheidsgraad

Een glanzend zwart, wit of titanium geanodiseerd glazen front en elegante, maar toch ingetogen zilverkleurige zijwanden: dat is de look van het meervoudige bekroonde glassDoor-ontwerp van Siemens. Zo uiteenlopend als het aanbod is op het gebied van ontwerpen, zoveel mogelijkheden zijn er ook wat betreft koeltechnologie. Nieuw is de hydroFreshbox, die salades en groenten tot twee maal zo lang knispervers houdt. Met een regeling kan de vochtigheidsgraad in de box naar wens worden aangepast: bijvoorbeeld matig vochtig voor paprika’s of zeer vochtig voor radijsjes of botersla. Daarnaast biedt de coolBox extra flexibiliteit bij het instellen van de gewenste temperatuur. In de ruimte voor delicate voedingsmiddelen heerst een temperatuur die 2 à 3 graden lager is dan de ingestelde koelkasttemperatuur. De freshProtectbox® van de side-by-side-modellen werkt op een vergelijkbare manier. Het beste alternatief voor de hydroFreshbox en de coolBox is nog steeds de vitaFresh-koelkast, die met temperaturen rond het vriespunt dezelfde omstandigheden biedt als een professionele koelcel.

Gemak dient de mens
De volledig uitschuifbare telescooprails garanderen optimale bereikbaarheid van alle compartimenten. Niet-verblindende LED-verlichting in de zijwanden zorgt voor een helder zicht op alle glassDoor-koelruimtes. En net als alle andere apparaten van Siemens wordt het systeem gekenmerkt door een laag energieverbruik.

Typenummer Kleur energielabel
KG36NST30 Titaan A++
KG36NSW30 Wit A++
KG36NS53 Zwart A++

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief