Een Richmond gasfornuis van Stoves

Een Richmond gasfornuis van Stoves

De crèmekleurige keuken blijft favoriet onder de Nederlanders. Dat blijkt uit onderzoek dat fornuizenmerk Stoves dit jaar heeft laten uitvoeren. Maar vreemd genoeg geeft 43% aan een kleurenexperiment in de keuken niet uit de weg gaan. Kleur in de keuken is nu nog een zaak van een verfkleur op de muur of kleurrijke accessoires. Dit najaar start Stoves haar eigen kleurenexperiment: een gasfornuis in iedere denkbare kleur. Dit geldt voor de vrijstaande Richmond gasfornuizen met een breedtemaat variërend van 90 -110 cm en een nieuwe verstelbare hoogte tot maar liefst 96 cm.

Stoves Richmond green   Stoves Richmond Yellow

Experimenteren vanuit een ‘veilige’ basiskleur

De meeste Nederlanders hebben een crème kleurige keuken (39%). En daar zijn ze tevreden mee. Want ook bij een nieuwe keuken kiezen de meeste Nederlanders voor een crème kleurige keuken. Deze kleur wordt opgevolgd qua populariteit door de houtkleurige (23%) en witte keuken (21%). Deze voorkeur zie je eigenlijk terug bij alle leeftijdsgroepen. De kleurkeuze lijkt dus redelijk ‘safe’ te noemen. Extra opvallend omdat toch 43% aangeeft dat hij of zij durft te experimenteren met kleur bij de inrichting van de keuken. Kleurenexperimenten blijven dus beperkt tot de ‘vervangbare’ accessoires, overschilderbare muren of vrijstaande apparaten. Een vrijstaand gasfornuis in iedere denkbare kleur is daar een voorbeeld van. Stoves start met dit kleurenexperiment voor haar Richmond gasfornuizen.

De Richmond fornuizen zijn stoere, landelijke fornuizen die door hun strakke lijnen zowel in een landelijke als moderne keuken passen. Door zelf voor bepaalde trend- of klassieke kleuren te kiezen kan een moderne of landelijke uitstraling versterkt worden. De RAL kleurenwaaier staat aan de basis van de kleurkeuze voor het Richmond fornuis. Voor mensen die deze kleurkeuze te veel van het goede vinden, levert Stoves ook een aantal standaard kleuren. Het gaat hier om het veel gevraagde zwart, de zachte champagnekleur en nieuw dit najaar ook coconut wit en jalapeno rood. Voor de echte klassiekers is ook de kleur Burgundy rood en Racing Green beschikbaar met een klassieke messing afwerking.

Stoves Richmond Green    

Fornuis voor lange mensen

Het is algemeen bekend dat Nederlanders tot de langste mensen van de wereld behoren. Niet verwonderlijk dat de vraag naar verhoogde aanrechten en fornuizen hier groot is. Stoves speelt hier op in door de hoogte van haar fornuizen verstelbaar te maken tot maximaal 96 cm werkhoogte. De Richmond fornuizen zijn in de breedtematen 90, 100 en 110 cm verkrijgbaar. Drie verschillende ovens en vijf kookzones sieren de kleinste maat van 90 cm. Bij het fornuis van 100 en 110 cm heeft een kok de beschikking over zelfs vier ovens en 7 kookzones. Met een variabele grill in de conventionele oven, een multifunctionele oven met 9 verschillende functies, een 3-D heteluchtoven en een sudderoven zijn alle denkbare gerechten mogelijk. Vraag hieronder gratis informatie aan over de Richmond fornuizen van Stoves


Brochure over Een Richmond gasfornuis van Stoves aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP