Keukenwerkbladen van Quartz

Keukenwerkbladen van Quartz

Het werkblad is een absolute blikvanger in de keuken en bovendien wordt er dagelijks enorm veel gebruik van gemaakt. Het keukenblad moet bestand zijn tegen hitte en krassen en makkelijk te onderhouden zijn. Keukenbladenfabrikant Dekker Zevenhuizen levert werkbladen in vele verschillende kleuren, texturen en materialen. Iedere collectie bestaat uit esthetisch en functioneel hoogwaardige producten en heeft zijn eigen karakteristieken. De European Quartz collectie is een exclusieve en inspirerende collectie waar spraakmakende kleuren en structuren centraal staan. Dekker heeft dit assortiment uitgebreid met drie krachtige Ultimo kleuren.

Erbi Quartz Santorini
Quartz Ultimo Santorini
 
Erbi Quartz Concreto
Quartz Ultimo Concreto
                                                                                                            

Drie krachtige en sprankelende kleuren

Concreto en Cemento hebben een strakke beton en cement uitstraling. Kleine oneffenheden in het oppervlak maken het werkblad nog realistischer, terwijl de aantrekkelijke quartz composiet eigenschappen ervoor zorgen dat het blad niet poreus is. Santorini is de meest elegante van de drie. De sprankelende quartzkorrels geven het donkere werkblad een bijzondere dieptewerking. Concreto, Cemento en Santorini zijn een unieke aanvulling op het Ultimo assortiment.

Erbi Quartz Cemento
Quartz Ultimo Cemento 
 
Erbi Quartz Santorini
Erbi Quartz Ultimo Santorini
                                                              

Krasbestendig en makkelijk schoon te maken

Ultimo werkbladen zijn volkomen gesloten en niet poreus, zodat vlekken niet in het blad zullen trekken. Daarnaast zijn de bladen krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het blad kan worden schoongemaakt met de gebruikelijke zachte huishoudmiddelen en een microvezeldoekje. Multireinigers voor glas kunnen worden gebruikt om het blad vetvrij te maken. EQ Ultimo is een machinaal vervaardigde hoogwaardige composietsteen en bestaat voor minimaal 93% uit natuurlijke quartz en voor het overige uit kleurstoffen en een polyester bindmiddel. Door een geavanceerde verdichtingstechniek ontstaat er een compacte stenen plaat.

Brochure over Keukenwerkbladen van Quartz aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP