Pelgrim Retro koelkast

Een sfeervolle keuken met passende, moderne apparatuur maakt koken nog leuker. De nieuwe lijn Retro koel- en vrieskasten van Pelgrim geven een geweldige sfeer aan de keuken met de nodige technische snufjes. Achter de authentieke deur met klassiek Pelgrim logo schuilt een koelkast met LED display, een antibacteriële wand en een "fast freeze" functie.

Pelgrim Retro koelkast


Design van toen, techniek van nu

De opvallende retro koel- en vrieskasten zijn in twee formaten en vijf verschillende kleuren verkrijgbaar, zwart, sneeuwwit, beige, bruin en rood. Het vriesdeel heeft een "fast freeze" functie voor het extra snel invriezen van grote hoeveelheden eten. De temperatuur wordt aangegeven op een luxe LED display en dankzij de antibacteriële wanden kunnen etenswaren hygiënisch en veilig worden bewaard. Daarnaast beschikt de koelkast van Pelgrim over slimme opbergvakken zoals een deurvak waarin plaats is voor een dubbele rij flessen en een brede groente lade voor grote stukken groente en fruit.

Retro koelkast Pelgrim Retro koelkast Pelgrim Retro koelkast Pelgrim

 

De Retro koelkast met vriesvak van Pelgrim is 154 cm hoog en in de kleuren rood, sneeuwwit, beige, bruin en zwart. De Retro koel- en vriescombinatie is 188 cm hoog en in de kleuren sneeuwwit, beige, bruin en zwart.

 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Pelgrim


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief