Model Venice; een stoere robuuste Keller Keuken!

Model Venice behoort tot de Red Label Collectie van Keller Keukens en is hier uitgevoerd in het zwart, wat zorgt voor een stoere uitstraling. Het dikke grijze natuurstenen werkblad past hier perfect bij en versterkt deze look. Het brede fornuis en de Amerikaanse koeler maken deze keuken tot een paradijs voor hobbykoks.

Kookliefhebbers kunnen zich uitleven in deze robuuste Keller Keuken. Het 6 pits gasfornuis en de Amerikaanse koeler passen er qua vormgeving perfect bij en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Doordat de kleur zwart terugkomt in de schouwkap en op de ovendeur vormt het toch één geheel.

De keuken is ontzettend praktisch ingedeeld. Het is een relatief kleine opstelling met toch een enorme capaciteit aan opbergruimte en werkplaats. Als finishing touch zijn de bovenkasten voorzien van een chique sierlijst.

De Red Label Collectie is een veelzijdige basiscollectie eigentijdse keukens waarin alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd. Verkrijgbaar in oneindig veel materialen, sferen, modellen en kleuren. Tevens is de Red Label perfect te combineren met de Black Label collectie. Keller’s Black Label collectie bestaat uitsluitend uit greeploze modellen en stelt u in staat om strak ogende, minimalistische designkeukens te creëren, zonder functionaliteit en kwaliteit uit het oog te verliezen.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen