Miele keuken inbouwapparaten winnen design Awards 2015

Miele keuken inbouwapparaten winnen design Awards 2015

De innovatieve inbouwstoomoven met magnetron DGM 6800 van Miele is vanwege het kenmerkende design en de eenvoudige bediening onderscheiden met de gerenommeerde Red Dot Design Award 2015. Naast deze stoomoven viel Miele in de prijzen met maar liefst vijf andere huishoudelijke apparaten, waaronder koffieautomaat CM 6310, inductiekookplaat KM 6366-1 met zes variabele kookzones en de koel- en diepvrieskasten met het vernieuwende FlexiLight-concept uit de K 30.000 serie.

De winnende huishoudelijke apparaten van Miele

De Red Dot Design Award is een prijs voor design van hoge kwaliteit en wordt sinds 1955 uitgereikt voor producten met een voortreffelijke vormgeving. UW Keuken heeft een aantal prijswinnende inbouwapparaten van Miele voor je uitgelicht. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Miele inbouwstoomoven met magnetron DGM 6800 wit - winnaar van de Red Dot Design Award 2015
In inbouwstoomoven met magnetron DGM 6800 wordt het comfort van een magnetron en de kwaliteit van een stoomoven in één apparaat gecombineerd.

Miele inductiekookplaat KM 6366-1 Winnaar van de Red Dot Design Award 2015
Een bijzonder kenmerk van inductiekookplaat KM 6366-1 zijn de zes variabele kookzones (PowerFlex). Het kenmerkende design en de eenvoudige bediening waren voor de jury de belangrijkste criteria.

Miele vrijstaande espressomachine en koffieautomaat CM 6310 met one touch for two functie. Winnaar van de Red Dot Design Award
Optimaal genieten en uitstekende hygiëne - daarvoor kreeg de koffieautomaat CM 6310 een award. Met de One Touch for Two-functie kunnen twee koffiespecialiteiten tegelijk gezet worden. Bovendien kan het filtersysteem van het vrijstaande apparaat eenvoudig uit het apparaat genomen worden om het te reinigen. Ook zijn veel onderdelen afwasautomaatbestendig en na een koffiebereiding met melk worden automatisch alle onderdelen, waar melk doorheen stroomt, gereinigd.

Miele koel-vriescombinatie van de K 30.000 serie. Winnaar van de Red Dot Design Award 2015
Bij de koel- en diepvrieskasten uit de serie K 30.000 was het vernieuwende FlexiLight-concept van doorslaggevende betekenis. Met dit prinicipe wordt de binnenruimte volledig verlicht. Hiervoor zijn in de glasplaten leds geïntegreerd, die op elk niveau via bijbehorende contacten geactiveerd worden. De koelkast wordt zo gelijkmatig en helder verlicht. Veel modellen zijn voorzien van touch-bediening waarmee de temperatuur gemakkelijk ingesteld kan worden.

De Red Dot Design Award is een prijs voor design van hoge kwaliteit en wordt sinds 1955 uitgereikt voor producten met een voortreffelijke vormgeving. In 2015 hebben bedrijven en ontwerpers uit 56 landen ca. 5.000 producten in 31 verschillende categorieën ingezonden.

Brochure over Miele keuken inbouwapparaten winnen design Awards 2015 aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP