Miele Inspirience Centre

Miele Inspirience Centre

Inspiratie en demonstratie in het Inspirience Centre

Thuis genieten, dat is net zo belangrijk als kwaliteit, duurzaamheid en technisch vernuft. Om zo min mogelijk zorgen in en om het huishouden te hebben en zoveel mogelijk tijd over te houden voor het leven thuis, biedt Miele een breed assortiment producten aan die het thuisleven veraangenamen. Deze 'productwerelden' worden in het Inspirience Centre gepresenteerd.

Miele Inspirience Centre   Miele Insperience Centre


Totaalbeleving

Horen, zien en voelen. De totaalbeleving, daar draait het om op de 3.000 vierkante meter in het Miele Inspirience Centre in Vianen.  Of het nu het interieur of de producten betreft, overal is vanuit dezelfde visie te werk gegaan. Met als resultaat een interactieve showroom waar innovatie en demonstratie centraal staan. Al voor binnenkomst wordt duidelijk dat over alle facetten van het Miele Inspirience Centre is nagedacht. Dat begint al bij de fraaie parktuinen, die het gebouw omgeven. Veel groen, waterpartijen en een rode loper van natuursteen zorgen voor een aangenaam onthaal, dat zich binnen voortzet. De gastdames staan klaar om u te begeleiden voor een kopje koffie of thee. De koffiebar geeft meteen een indruk van de wijze waarop het assortiment is gepresenteerd. Aan een lange wand is een keur aan koffieautomaten opgesteld, de glazen vitrines tonen een brede selectie koffiesmaken. De warme gloed van de open haard en het aquarium verwijzen naar twee basiselementen van het assortiment: vuur om te koken en water om te spoelen. Het zwarte glas van de indrukwekkende kroonluchter komt terug in de vormgeving van diverse apparatuur.

Miele inspirience centre


Productwerelden

De rondleiding door het Miele Inspirience Centre leidt langs afzonderlijke productwerelden, die een heldere afspiegeling van de totale productrange vormen. Dit kan samen met een adviseur of individueel. Zo zijn er onder meer de was-, woon-, en kookwereld, Daar komen de nieuwste trends, kleuren en designs aan bod, waaronder het horizontale Panoramicdesign van de Miele inbouwapparatuur. In de kookwereld bevinden zich grote kookeilanden met de modernste afzuigkappen, kookplaten, ovens, combimagnetrons en koel- en diepvrieskasten. En natuurlijk het assortiment (combi-)stoomovens. Bovendien zijn er speciale keukens opgebouwd, zoals een dinner for two unit, een minikeuken voor kleine huishoudens die van alle gemakken en comfort is voorzien.

   


Informatie en inspiratie

Na afloop kunt u eten in het à la carte-restaurant. De menukaart laat steeds wisselende gerechten van goede kwaliteit zien. Verder zijn er speciale spreekkamers ingericht waar u rustig kunt evalueren welke apparatuur het beste bij u past. Wie daarbij specifieke informatie wenst, kan terecht in de bibliotheek met internetstations, vakliteratuur en folders. Voor kinderen heeft het Miele Inspirience Centre een eigen belevingswereld. De accessoire-shop biedt tenslotte een ruime sortering aan mooie en handige artikelen; van pannen, bestek en serviesgoed tot reinigings- en onderhoudsmiddelen. Een bezoek aan Vianen wordt daarmee een ervaringsdag voor het hele gezin.

Het Miele Inspirience Centre is zes dagen per week geopend. Kijk voor meer informatie: www.miele.nl


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP