pinterest
Miele inbouwapparatuur Pure en Contour

Miele inbouwapparatuur Pure en Contour

Met de twee nieuwe designlijnen PureLine en ContourLine realiseert Miele een optimale afstemming tussen keuken en inrichting.  Dit is kenmerkend voor de nieuwe generatie inbouwapparatuur van Miele (6000-serie). Ze bieden de inbouwapparatuur van Miele een eigen en uniek design en passen uitstekend bij de diverse keukenstijlen. Bovendien zijn de nieuwe apparaten beschikbaar in verschillende frontkleuren, waardoor een nog betere afstemming tussen keuken en inrichting mogelijk is.

FotoMiele inbouwapparatuur Pure en Contour

PureLine

Een belangrijk kenmerk van PureLine is het hoge glasaandeel in het front van de apparatuur. Daardoor lijken de apparaten uit deze designlijn optisch lichter. De bedieningselementen en het display zijn in het glazen bedieningspaneel geïntegreerd. Opvallend bij de modellen in roestvrij staal met CleanSteel zijn de twee decoratieve stroken (van roestvrij staal) aan de bovenkant van het glazen front en aan de onderkant van het glazen element. Deze stroken benadrukken – samen met de opvallende handgreep – de horizontaal geaccentueerde belijning. Omdat de bevestiging van de handgreep in dezelfde kleur is als het glaselement, lijkt het alsof de greep voor het apparaat zweeft. De designlijn PureLine past uitstekend bij een moderne en hedendaagse woonstijl. Een moderne keuken-/wooninrichting kenmerkt zich door een puristische en rechtlijnige vormgeving, transparant en in haar architectuur vaak gecombineerd met grote glasvlakken.

FotoMiele inbouwapparatuur Pure en Contour

ContourLine

De designlijn ContourLine onderscheidt zich duidelijk van PureLine. Weliswaar vormt ook binnen de ContourLine het glaselement met geïntegreerde bedieningselementen een nieuw accent. Onderscheidend is hier echter het grote aandeel roestvrij staal, bijvoorbeeld rondom de deur van de oven. De handgreep van de apparatuur lijkt hier een vast onderdeel van de rand rond de oven en strekt zich vrijwel over de gehele breedte van het apparaat uit. ContourLine past vooral goed bij zowel een moderne als ook een traditionele inrichtingsstijl. Als traditioneel geldt hier een inrichting die gekenmerkt wordt door veel details en vaak met houten gelakte structuuroppervlakken. Door de speelse vormgeving ontstaat op die manier een gezellige atmosfeer (bijvoorbeeld de bekende landhuisstijl).

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen