Volop ruimte in de nieuwe afwasautomaten van Miele

Opruimen na een gezellig etentje of feestje is vaak een hele uitdaging. Groot bestek, schalen, wijn- en champagneglazen… vaak sta je nog uren af te wassen niet alles in de afwasmachine past. Maar bij de nieuwe energiezuinige afwasautomaten van Miele is dat geen enkel probleem. Grote borden, enorme schalen, soeplepels, lange wijnglazen… Elk soort vaatwerk past in een Miele-afwasautomaat. De rekken zijn namelijk flexibel in te delen. Bovendien biedt de unieke 3D-besteklade extra ruimte voor groot bestek, zoals pollepels of gardes. Dankzij de innovatieve functies als AutoOpen-droging en Perfect GlassCare, kun je altijd rekenen op een perfect gereinigde, glanzende en gedroogde vaat.

In de nieuwe vaatwassers van Miele passen ook schalen, wijnglazen en groot bestek. Ideaal voor een feestje!

Altijd glanzend

Door de gepatenteerde Perfect GlassCare krijgt het water een optimale waterhardheid, waardoor de glazen heel zorgvuldig gereinigd worden. De AutoOpen-functie zorgt ervoor dat de deur van de afwasautomaat na het programma automatisch opent, zodat de afwasautomaat de aanwezige condens op een veilige manier naar voren kan blazen en het servies helemaal droog en zonder vlekken opdroogt.

Miele afwasautomaat 3D besteklade ook voor groot bestek als soeplepels en gardes   Miele afwasautomaat met flexibele indeling ook voor schalen en groot bestek

Heel veel ruimte

De rekken in de nieuwe Miele-afwasautomaten zijn zo uitgevoerd dat ze – leeg of vol – makkelijk en soepel in en uit de vaatwasser glijden en dat het servies optimaal is beschermd. Voor groot bestek (gardes en soeplepels) en glazen met lange steel is ook altijd plaats dankzij de unieke 3D-besteklade die je in de breedte, diepte en hoogte kunt aanpassen. Alle bestekdelen liggen los van elkaar, wat krasvorming voorkomt. Bovendien kunnen ze comfortabel en hygiënisch uit het apparaat gehaald worden. Door de besteklade ontstaat er veel meer ruimte in het onderrek, zodat er ruimte is voor alle soorten serviesgoed.

 Miele afwasautomaat met flexibele rekindeling. Schalen, wijnglazen en groot bestek - het past allemaal    Miele afwasautomaat met 3D besteklade

Flexibele rekindeling

Het boven- en onderrek is geheel vernieuwd, waarbij flexibiliteit een grote rol speelt. Zeer opvallend is het MultiComfort-gedeelte met drie rijen voor het serviesgoed in het onderste rek. Grote borden, snijplanken, dienbladen, schalen en grote bierglazen kunnen gemakkelijk in de afwasautomaat. De servieshouders en de in hoogte verstelbare glazenhouders zijn inklapbaar en bieden in het onder- en bovenrek talrijke mogelijkheden voor het inruimen van glazen met een lange steel. Bovendien glijden Miele-rekken, zowel leeg als vol, eenvoudig en comfortabel in en uit de afwasautomaat.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen