Liebherr SBSes 7165 wint Red Dot Design Award

De Red Dot Design award is een toekening van de meest gerenommeerde design wedstrijd ter wereld. Het Red Dot label is een wereldwijd erkend kwaliteitslabel voor uitmuntend ontwerp. Begin 2011 hebben 1.700 bedrijven uit 60 landen met in totaal 4.433 producten deelgenomen. De producten worden onderzocht, getest en beoordeeld door de jury op criteria als innovatie, functionaliteit, bedieningsgemak en milieuvriendelijkheid.

Liebherr    

De uitreiking van deze waardering voor creativiteit, het innovatieve werk en de hoge kwaliteit van het product wordt door een internationaal gerenommeerde jury verzorgd. De voorgestelde producten worden volgens de hoogste maatstaven beoordeeld. De beoordelingscriteria worden voortdurend aan nieuwe inzichten wat betreft formele, technische, productspecifieke, maatschappelijke, economische en ecologische eisen aangepast.

De Liebherr side by side combinatie SBSes 7165 heeft de “Red Dot Design Award” in de categorie Product Design gewonnen. De prijs werd toegekend aan deze volledig in edelstaal uitgevoerde combinatie vanwege onder meer de twee onafhankelijk instelbare temperatuurzones in het wijndeel. De twee wijnzones zijn instelbaar tussen de +5°C en +20°C. Zo kunnen zowel rode als witte wijnen op drinktemperatuur bewaard worden. Beide zones bieden de mogelijkheid om geopende flessen schuin te bewaren.

Het NoFrost vriesdeel is voorzien van een automatische IceMaker met vaste wateraansluiting. Dankzij het NoFrost systeem blijft het vriesdeel vrij van rijpvorming en vriezen de ijsblokjes niet aan elkaar vast.

Het koeldeel is voorzien van een BioFreshPlus zone. Groente, fruit, vlees en zuivelproducten blijven dankzij een temperatuur van net boven 0°C in het BioFresh gedeelte tot driemaal langer vers. Naar wens kan de BioFreshPlus zone, speciaal voor verse vis, worden ingesteld op een temperatuur van -2°C of op +6°C voor het extra lang bewaren van zuidvruchten.

De LED-lichtzuilen geven altijd een uitstekend zicht op alle levensmiddelen, naast de BioFresh zone zijn geïntegreerde LED’s aangebracht. Dankzij de speciale vormgeving van de LED-zuilen zijn de GlassLine draagplateaus perfect in te delen. Het geïntegreerde flessenplateau biedt extra bewaarmogelijkheden voor bijvoorbeeld grote flessen frisdrank.

De deuren van de SBSes 7165 zijn zelfsluitend. De SoftSystem deursluiting sluit de deur automatisch vanaf 30° en remt de deurbeweging af zodat de deur altijd zachtjes sluit.

Brochure over Liebherr SBSes 7165 wint Red Dot Design Award aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP