Superzuinige tafelmodellen van Liebherr

Wanneer het om besparen gaat is de Nederlander er over het algemeen snel bij. Een belangrijke afweging voor aankoop van koel- en vrieskasten is het energieverbruik. Niet vreemd omdat steeds meer consumenten weten dat 17% van het totale energieverbruik in een huishouden voor rekening komt van de koelkast en de vriezer.

Het onlangs vernieuwde Liebherr assortiment omvat 291 huishoudelijke koel- en vrieskasten waarvan 121 modellen in A++ en 25 modellen het beste energielabel A+++ mogen dragen. Meer dan 50% van het nieuwe Liebherr assortiment is 45% tot 60% zuiniger dan vergelijkbare modellen met een A-label. Grensverleggend is de Liebherr koeler TP 1760 in A+++ welke slechts 64 kWh ofwel € 14 per jaar verbruikt. Anders gezegd minder dan 4 cent per dag!

Liebherr    

De TP 1760 met een netto inhoud van 156 liter is voorzien van een LCD temperatuurdisplay, Premium GlassLine deurvakken, kinderbeveiliging en een SuperCool automaat. Ook leverbaar in A+++ met 4-sterrren vriesvak als TP 1764 met een verbruik van 99 kWh per jaar.

Brochure over Superzuinige tafelmodellen van Liebherr aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP