Liebherr introduceert CBNes 5167

De 75 cm brede CBNes 5167 is met zijn hoogte van 202 cm één van de grootste en zuinigste koel/vriescombinaties in zijn klasse. In de BioFreshPlus zone kunt u verse levensmiddelen tot 3x langer bewaren en dankzij het professionele NoFrost vriesgedeelte met IceMaker hoeft u nooit meer te ontdooien en blijven de producten vrij van rijp.

Liebherr CBNes 5167   Liebherr CBNes 5167

Groente, fruit, vlees en zuivelproducten blijven dankzij een temperatuur van net boven 0°C in het BioFresh gedeelte tot driemaal langer vers. Naar wens kan de BioFreshPlus zone, speciaal voor verse vis, worden ingesteld op een temperatuur van -2°C of op +6°C voor het extra lang bewaren van zuidvruchten. Via het LCD display met tiptoetsbediening kan een databank worden geraadpleegd die exact vertelt hoe lang uw levensmiddelen in de verschillende zones houdbaar zijn.

De LED-lichtzuilen geven altijd een uitstekend zicht op het koelgedeelte en de BioFresh zone. Dankzij de speciale vormgeving van de LED-zuilen zijn de GlassLine draagplateaus perfect in te delen. Het geïntegreerde flessenplateau biedt extra opslagcapaciteit voor kleine en grote flessen water en frisdrank.

Het NoFrost vriesdeel wordt automatisch ontdooid en bevat een IceMaker met vaste wateraansluiting. De automatische IceMaker produceert 1 kg ijsblokjes per 24 uur en heeft een voorraadcapaciteit van 1,5 kg. Door diepvriesladen en tussenliggende glasplateaus uit te nemen ontstaat een extra hoge vriesruimte waarin u de grootste (diepvries)producten kunt bewaren. En dankzij de in de onderzijde van de koeldeur geïntegreerde LED verlichting heeft u altijd een goed zicht op de diepvriesproducten.

De CBNes 5167 is uitgevoerd in edelstaal met SmartSteel deuren. SmartSteel geeft een duurzame en krasvaste bescherming en voorkomt vingerafdrukken op de deuren. De massieve buisgrepen met hevelsysteem zorgen voor een lichte deuropening. De SoftSystem deursluiting sluit de deur automatisch vanaf 30° en remt de deurbeweging af zodat de deur altijd zachtjes sluit.

Specificaties: A+ verbruik 387 kWh/jaar 112 liter NoFrost vriesdeel met automatische IceMaker, 299 liter koelen waarvan 99 liter BioFresh(Plus) met -2°, 0° of +6°C lade en regelbare luchtvochtigheid, GlassLine interieur, LCD tiptoetspaneel, SuperCool, hoeveelheid gestuurde SuperFrost, LED zuilverlichting, LED BioFresh verlichting, edelstalen behuizing met SmartSteel deuren, SoftSystem deursluiting, rvs buisgrepen met hevelsysteem, klimaatklasse SN-T, afmetingen (hxbxd) 202 x 75 x 63 cm.

Brochure over Liebherr introduceert CBNes 5167 aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP