Liebherr CN 3513 best getest door consumentenbond

In november 2010 heeft de Consumentenbond een test uitgevoerd onder verschillende koel/vriescombinaties. “ Van de nieuw geteste koelvrieskasten is de Liebherr een topper “.

In een koel/vrieskast met 2 thermostaten kun je de temperatuur in het koel- en vriesdeel afzonderlijk van elkaar instellen en bij langere afwezigheid het koeldeel volledig uitzetten. Bij een koel/vrieskast met 1 thermostaat stel je de temperatuur voor beide delen in met de thermostaat in het koeldeel. Maar wat is het beste? Algemeen gesproken doen koel/vrieskasten met 2 thermostaten het beter dan die met 1 thermostaat. De geteste apparaten beschikken allen over twee thermostaten en hebben een NoFrost vriesdeel.

Liebherr   Liebherr

De meeste apparaten koelen goed als de omgevingstemperatuur +10°C, +25°C of +32°C is. Het vriesdeel heeft meer moeite om de temperatuur stabiel te houden. Apparaten met 1 thermostaat hebben vooral bij lage omgevingstemperaturen problemen om de temperatuur op de vereiste -18°C te houden.

“De Liebherr is met een testoordeel van 8,4 de absolute winnaar. Op het gebied van koelvermogen, temperatuurstabiliteit in koel- en vriesdeel en aanbevolen thermostaatstand doet het apparaat het zeer goed. Ook de invriescapaciteit is zeer goed; de Liebherr vriest 17 kg eten in binnen 24 uur “.

De CN 3513 heeft een netto inhoud van 320 liter waarvan 231 liter koelen en 89 liter vriezen. Energieklasse A+, een gescheiden temperatuurregeling voor koel- en vriesdeel, NoFrost vriesdeel, SuperFrost invriesschakelaar en PowerCooling voor een gelijkmatige temperatuur in het koeldeel.

Brochure over Liebherr CN 3513 best getest door consumentenbond aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP