Landelijke keuken op maat gemaakt

Je wilt graag een mooie nieuwe keuken… maar wat jij mooi vindt is heel persoonlijk en voor iedereen weer anders. Houd je van een sfeervol, landelijk interieur waarin het buitenleven, nostalgie en handwerk centraal staan? Dan zijn er meerdere opties om de landelijke woonstijl eenvoudig in jouw droomkeuken toe te passen.

Landelijke droomkeuken zelf samenstellen

Van kader modellen en gegroefde deuren tot het gebruik van natuurlijke materialen als hout en steen. Je bent bij Keller Keukens aan het goede adres om jouw landelijke keuken samen te stellen. Wat vind je bijvoorbeeld van onderstaande Keller Zuylen NCS Structuurlak zwart?

Zwarte keuken in landelijke stijl. Landelijke keuken van Keller Keukens #landelijkekeuken #landelijkestijl #landelijkwonen #kellerkeukens #keuken #keukeninspiratie

In deze keuken is het gegroefde model Zuylen toegepast. De fronten van houtfineer accentueren direct het landelijke karakter van de keuken en zijn geheel volgens de huidige trend afgewerkt in een zwarte structuurlak.

Om de keuken een nóg luxere uitstraling te geven is deze voorzien van een donker composietstenen werkblad.

 Detail van zwarte keuken in landelijke stijl. Landelijke keuken van Keller Keukens #landelijkekeuken #landelijkestijl #landelijkwonen #kellerkeukens #keuken #keukeninspiratie

Om de keuken een nóg luxere uitstraling te geven is deze voorzien van een donker composietstenen werkblad. De stijlvolle spoelbak en plafond afzuigunit maken het geheel af. Het resultaat is een sfeervolle keuken die perfect in uw landelijke interieur past.

Detail van zwarte keuken in landelijke stijl. Landelijke keuken van Keller Keukens #landelijkekeuken #landelijkestijl #landelijkwonen #kellerkeukens #keuken #keukeninspiratie 

Keller Keukens heeft altijd een keuken die bij je past, die maken ze namelijk gewoon op maat. En het assortiment van Keller is zo samengesteld dat het altijd mogelijk is om binnen jouw beschikbare budget je persoonlijke droomkeuken te realiseren. Zonder concessies te doen aan sfeer en uitstraling.

Er zijn altijd meerdere materialen, goedkoper óf duurder, die bij jouw droomkeuken passen.

Heeft je al een droomkeuken in gedachten? Dan biedt Keller altijd meerdere materialen, goedkoper óf duurder, die daarbij passen. Zo kan je het composietstenen werkblad vervangen door een werkblad van natuursteen of een kunststof werkblad met een betonlook. Daarmee breng je  het prijsniveau omlaag maar behoudt de keuken toch zijn oorspronkelijke uitstraling. En heb je liever massief houten fronten, zodat de keuken nóg luxueuzer oogt? Geen probleem, maar dat kost wel iets meer.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen