Kvik keukenserie Mano uitgebreid

Met twee nieuwe aanvullingen op het populaire front Mano laat Kvik zien dat de onbewerkte en natuurlijke look voorgoed zijn weg naar de keuken heeft gevonden. Beide hebben een grove eiken fineerafwerking en een front met een natuurlijke uitstraling. Het stijlvolle front Mano, één van de bestsellers van Kvik, is nu uitgebreid met twee nieuwe Mano-fronten: Mano Forte en Mano Sera. Daarnaast introduceert Kvik een nieuw model in het assortiment fronten, namelijk Foresta. Alle drie de fronten zijn vanaf medio januari 2011 uit voorraad verkrijgbaar in de winkels van Kvik.

KVIK    


Onbewerkte, natuurlijke look

De drie nieuwe fronten laten duidelijk zien dat de onbewerkte, grove en natuurlijke look tot de keukentrends behoren. Mano Forte is voorzien van een afwerking in eiken fineer, slechts onderbroken door rvs-profielen. Het greeploze design benadrukt de uitstraling van een strakke belijning. Zo is ook Mano Sera voorzien van een eiken fineerafwerking, maar in tegenstelling tot Mano Forte is het een zwartgebeitst front. Door de toevoeging van natuurlijke materialen, in designcontrast met de donkere fronten, wordt een onbewerkte, rustieke stijl gecreëerd: een van de belangrijkste kenmerken van de huidige trend op het gebied van keukeninterieur.

KVIK    

 

Nieuwe interpretatie van een klassieker

Mano Forte en Mano Sera maken deel uit van de bijzonder populaire Kvik-serie Mano. Foresta daarentegen vormt op zichzelf al een aanvulling op een bepaalde frontstijl, namelijk het paneelfront. "Foresta is een massief eiken paneelfront, bekleed met een gladde fineerafwerking. Het is dan ook op een aantal manieren een nieuwe interpretatie van het klassieke belegfront, en met zijn scherpe randen en strakke lijnen heeft het een bijzonder stijlvolle uitstraling", aldus Andrew Long van Kvik A/S.

De nieuwe fronten zijn vanaf medio januari 2011 uit voorraad verkrijgbaar bij alle vestigingen van Kvik, waar ze ter inspiratie te zien zijn in de winkeldisplays.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen