Kookworkshops in het Boretti gasfornuis

Het grootste fornuis ter wereld staat in Nederland en wel onder de rook van de Martini toren. In het fornuis met de herkenbare stijl van Boretti, huist onder andere een kookschool en twee vergaderzalen. Vanaf het dakterras is er een prachtig uitzicht over de stad. ‘Het Gasfornuis’ heeft nu haar deuren geopend voor het publiek. Het is de perfecte locatie om een zakelijke bijeenkomst te organiseren maar voor een afstudeerborrel of een feestje zit je ook goed. Je kunt ook een kookworkshop volgen of lekker lunchen met lokale producten.

Boretti   Boretti


Promotie duurzaam groengas in hergebruikt gebouw

Het doel van dit mega fornuis is promotie van schoon en duurzaam groengas. 'Het Gasfornuis' is daarnaast ook nog eens een goed voorbeeld van hergebruik van bestaande materialen. Het gebouw is namelijk gemaakt van hergebruikte zeecontainers.  Het gebouw staat in het Ebbingekwartier van Groningen, op 350 meter vanaf de binnenstad aan ‘de Kolendrift 11/1’. Het unieke gebouw bestaat uit 12 zeecontainers en staat daar waar vroeger het stadsgas van Groningen geproduceerd werd. Het Gasfornuis is onderdeel van het tijdelijk creatieve dorp “het Open Lab Ebbinge” en heeft uitzicht over het evenemententerrein en het nieuwe stadsstrand.

Boretti gasfornuis   Boretti kookschool


Expositie over groengas

Met de opening is tevens de expositie over groengas geopend welke komende maand in Het Gasfornuis gratis voor het publiek te bezoeken is. Informatie over Het Gasfornuis is te vinden op www.hetgasfornuis.nl.

Boretti gasfornuis   Boretti
BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Boretti


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief