Kookfornuizen van Viking

Kookfornuizen van Viking

De Viking kookfornuizen zijn geliefd bij fervente thuiskoks en topkoks.  Een stoer stuk staal met een exclusieve vormgeving van dik RVS en geweldige prestaties.

Viking fornuis
bron: photo via Thomas Farago @ Appliance Canada Castlefield (URL)

De Amerikaanse Viking fornuizen zijn uitgerust met unieke, identieke branders die zowel sudder- als wokbrander zijn. De pitten kunnen allemaal worden terug geregeld tot theelichtvermogen (120W) en gaan in de hoogste stand tot 4,8 kW, de wokbrander haalt zelfs 5,4 kW. Bij de gasoven zit een infrarode grill Gourmet-glo, die binnen dertig seconden een temperatuur van 800 graden bereikt en dan geschikt is voor taken waar de topkok een klassieke salamander voor heeft. Kortom… Viking is niet zomaar een fornuis. De Viking fornuizen zijn goed schoon te maken dankzij een uit één geheel bestaand geëmailleerd kookoppervlak met giet ijzeren pannendragers. Verkrijgbaar in vier afmetingen en 24 kleuren.

Viking gasfornuis   Fornuis Viking gasbranders

De sensatie van koken op een Viking ontdekken? Maak dan eens een gratis kookworkshop in de studio van Viking Genemuiden mee. Onder leiding van een topkok bereid je heerlijke gerechten voor. Je wilt gegarandeerd nooit meer iets anders dan een Viking!


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP