Kokend water kraan BlancoHot

Kokend water kraan BlancoHot

Kokend heet water vanaf de eerste druppel; een uitkomst voor elke keuken! Water op temperatuur krijgen kost veel tijd, energie en ruimte op het keuken werkblad door het gebruik van waterkokers en kookpannen. De mooi vormgegeven kranen zijn hét keukenhulpje voor de hedendaagse keuken en zorgen voor kokend heet water in een handomdraai. BLANCO HOT geeft koud, warm én kokend heet water uit 1 systeem. Dat maakt deze design kraan een comfortabele en functionele hoogvlieger in elke gezinskeuken of kleinere bedrijfskeuken. 

Kokend water kraan | Complete keuken mengkraan | BlancoHot

Multitalent in elke moderne keuken

Het multitalent van BLANCO kan elk moment van de dag kokend heet water leveren, al vanaf de eerste druppel. Of het nu gaat om een pasta voor de grote honger, een soepje voor tussendoor, een kopje thee of een lekker chocolade dessert, de BLANCOHOT zorgt voor een snelle en comfortabele bereiding. Beide handen blijven steeds vrij, omdat het niet nodig is om de heet water bediening ingeduwd te houden.

Kokend water kraan | Complete keuken mengkraan | BlancoHot

Functioneel en veilig

Deze complete keuken mengkraan is niet alleen superpraktisch. De pure vormen van de kraan maken het design tijdloos elegant en de L-vormige uitloop van de multitasker geveneen functionele en esthetische toets aan elke keuken. De hoge uitloop is erg praktisch en maakt het vullen van hoge pannen eenvoudig. Naast functionaliteit is er ook aan veiligheid gedacht: de draaiknop voor heet water is beveiligd en kan niet zomaar gebruikt worden. Dankzij de kinderbeveiliging HotLock kan de bedieningshendel van het hete water alleen opengedraaid worden als en de veiligheidsknop ingeduwd wordt en aan de knop gedraaid wordt. De (kokend) hete waterstraal spat of dampt nauwelijks. En het anti drupsysteem voorkomt  dat er stilstaand water in de leidingen van de heet water kraan achterblijft, waardoor er geen ziektekiemen zoals legionella ontstaan.

BlancoHot kook water kraan | Blanco   BlancoHot keuken mengkraan detail | Blanco

Eenvoudig te installeren

De installatie van het heetwatersysteem voor BLANCOHOTis eenvoudig en snel. De kraan en boiler zijn perfect op elkaar afgestemd en er is geen veiligheidsgroep nodig. Bij de ingebruikname wordt het systeem automatisch, afhankelijk van de hoogte boven zeeniveau, op zijn maximum temperatuur gekalibreerd en dan ingesteld op de perfecte temperatuur net onder het kookpunt. Alles bij elkaar is deze complete mengkraan is hét keukenhulpje voor de moderne keuken.

Brochure over Kokend water kraan BlancoHot aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP