Inductie kookplaten van KitchenAid®

Inductie kookplaten van KitchenAid®

KitchenAid® heeft vier nieuwe inductiekookplaten: 90 cm met 5 kookzones, 77 cm met 4 kookzones en twee kookplaten van 65 cm, met 3 en 4 kookzones. Naast de gekende troeven van inductie, beschikken de nieuwe kookplaten ook over de unieke functies ‘brugzone’ en ‘grillpan’. Kortom, ingenieuze inductie à la KitchenAid®.

Inductie, efficiënte technologie

De voordelen van inductie zijn vandaag gekend. Het is een uiterst efficiënte technologie om warmte op te wekken. Zo wordt een elektromagnetisch veld gecreëerd dat de onderkant van de pan opwarmt en niet de kookplaat van keramisch glas. Met inductie heb je ook een precieze controle over de temperatuurregeling. De temperatuur kan ongelooflijk snel worden aangepast van 70°C tot 230°C – interessant voor delicate zaken als smelten en sudderen of krachtigere kookprocessen als braden en koken. Net deze efficiëntie van inductie helpt je ook energie te besparen, tot 30%. Tot slot zijn inductiekookplaten veilig, omdat ze bijzonder snel afkoelen als de zones uitgeschakeld worden. Handig ook om te reinigen.

Unieke functies: brugzone & grillpan

Met vier nieuwe kookplaten breidt KitchenAid® zijn inductieaanbod uit: 90 cm met 5 kookzones, 77 cm met 4 kookzones en twee kookplaten van 65 cm, één met 3 en één met 4 kookzones. Elke inductiekookplaat beschikt over twee unieke functies: brugzone en grillpan. De brugzonefunctie verbindt automatisch twee kleinere kookzones wanneer er een grote kookpot of pan wordt gebruikt en zorgt dan voor een gelijkmatige verwarming. Ideaal voor rechthoekige of ovale pannen. De grillpanfunctie, in combinatie met de bijgeleverdegrillpan, garandeert een perfect grillresultaat op inductie. Plaats de grillpan op de kookplaat, selecteer de grillpanfunctie en de brander start de voorverwarmingsfase. Als de grillpan de juiste temperatuur heeft bereikt, geeft hij de kok een seintje (geluid) dat hij kan starten met grillen. Tijdens het kookproces zal de brander automatisch de sterkte aanpassen – werkt via sensors – om de grillpan op de juiste temperatuur te houden. Kortom, de inductiekookplaten van KitchenAid® staan voor maximale flexibiliteit – zie
ook de multifunctionele knop ‘sudderen,

Brochure aanvragen:

De brochure met informatie over dit product en andere producten van KitchenAid kunt u hier online downloaden (onderaan de pagina in deze link)


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP