Klassieke kraan in moderne vormgeving: Tradition

De nieuwe Tradition eenhende keukenlmengkraan van Damixa is een perfect voorbeeld van een klassiek vormgegeven product in een modern jasje. De Tradition collectie is uiterlijk geïnspireerd door de klassieke en romantische landhuisstijl met een hedendaagse techniek, waardoor de kranen uitstekend passen in de moderne keuken en badkamer.

De nieuwe aanvullingen van de bestaande serie zijn het resultaat van een doordacht design proces waarbij perfecte elegantie is gecombineerd met een hoge mate van functionaliteit. Met de Tradition kranen van Damixa brengt u op gemakkelijke wijze het klassieke en romantische gevoel in de keuken. Ieder detail vanaf de perlator tot aan de hendel met het witte keramiek zijn net als de body van de kraan speciaal ontworpen. Niets is aan het toeval overgelaten en draagt bij aan de unieke technische perfectie, een oogstrelend design en een unieke uitstraling.

Damixa eenhendel keukenmengkraan Tradition

Groot aantal functies

De nieuwe eenhendel keukenkranen beschikken over een groot aantal functies. Standaard geleverd met de waterbesparingfunctie Eco-Save, de energiebesparing Cold-Start (keuken model), temperatuur-begrenzing voor extra veiligheid en een Rub-Clean perlator waardoor kalk gemakkelijk verwijderd kan worden van de perlator. Een waar klassiek product in een modern jasje. De Tradition kranenserie bevat verschillende modellen voor de keuken en de badkamer.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen